bloggkommentatorerna

Uppdatering
Fast nu kollar jag själva prisutdelning (tydlig inramning!) och nu önskar jag att jag var där! Clara Henry är bra och Daniel Paris är rolig, och tvärtom! Och jag gillar stämningen. Tror jag i alla fall. På avstånd. //Mia
#1 - H.

Se där! Hannah och Amanda var där. :) Alltså jag tycker om dom där två så himla mycket!

Svar: Ja de är toppen och förtjänar priset! Men man fattar ju att de fått info om vinsten innan - utan den garantin hade de med största sannolikhet inte kommit.

Enligt mig hade det varit roligare om Hanna och Martin (Hanapees otroliga podcast) vunnit eftersom de faktiskt är bloggare också ;)
ebba

#2 - ty

Kan någon förklara varför Egoina vinner Guldpennan? Har för mig att hon har vunnit den något tidigare år också. Hennes blogg är trevlig men något litterärt mästerverk kan man väl inte påstå att den är? Inläggen är oftast korta och beskriver hennes vardag precis som i alla andra bloggar. Ibland skriver hon något längre åsiktsinlägg, men de är sällan extraordinära och heller inte unika. Det gör väl typ Kenza också, menar jag. Jag har mycket svårt att förstå detta och är egentligen mest nyfiken på hur det resoneras både vid nomineringen och vinsten. Någon som tycker att det är välförtjänt och kan förklara varför?

Svar: Men om ni tycker att någon annan varit en mer värd vinnare kan ni gärna skriva det. Men klanka inte ner på Egoina för det.
Varför kan man inte hylla någon utan att sänka någon annan samtidigt?
Ja hon har vunnit 4 gånger, tycker Hanapee förtjänade det i år. Men jag diggar Egoina skarpt ändå. Så sluta prata om litterärtmästerverk nu..
Lisa