bloggkommentatorerna

Bloggintervju med sig själv
En sådan här lista som Flora har gjort skulle alla bloggare göra. Mycket intressant och roligt att läsa. Som en sammanfattning på hela bloggärningen så här långt. Jag skulle vilja se en liknande lista från Blondinbella, Kissie, Kenza, Spiderchick, Engla, Ebba von Sydow, Nio till fem, Knivlisa, Egoina, Tyra, Emelie Ohlsson, Elsa Billgren, UnderbaraClara, Fotbollsfrun, Prinsessan, Starwoman, Stina-Lee, Trendenser och alla andra grymma bloggare som förgyllt mina och era dagar i snart hundra år och gärna i hundra till. //Anna-Maria
#1 - Charlotte

En fundering- Gizmolinas! Jag älskar hennes blogg men hon nämns aldrig i bloggsammanhang....ändå är hon väl en av de största bloggerskorna (tror jag) och som bloggat sen 2005!
Är det bara jag som läser hennes blogg? Isf kan det vara ett feelgood-bloggtips :-)

Svar: Nja, så stor är hon inte längre. Om man kollar in bloggtoppen: http://bloggtoppen.tailsweep.se/ Så finns hon inte bland topp 100. Men jag läste hennes blogg förut, en mycket trevlig blogg!
AJ

#2 - Linnea

Såg ni blondinbellas och mogis samarbete som bella visade på sin blogg i måndags?

Svar: Jag såg att Bella visade bild på när Mogi hade på sig Flattered-skor. Var det det du menade?
Mia

#3 - Sarah

Aldrig hört talas om flora men gick in och läste och klickade vidare till hennes sexinlägg - alltså omg vilket fantastiskt kommentarsfält! Det rör mig i själen när tjejer är så otroligt fina och stöttande/uppmuntrande/tröstande/respektfulla mot varandra. Och inte bara det, det innehåller fantastiska frågor (ca 30 % fick mig att känna mig så mkt mindre ensam i mina funderingar) och än mer fantastiska svar. Kan ni inte länka till det så fler kan ta del av det och för att sätta igång det igen med nya frågor och svar?

Svar: Håller med!

Det verkar vara en otroligt fin gemenskap där, frågorna är intressanta och svaren kloka och peppande. Vill se mer sånt!
Hanna