bloggkommentatorerna

Finest och nya tider
Försökte få reda på vilka som vann de olika kategorierna på Finest Awards igår, genom att gå in på finest.se. Kändes som en rimlig chansning, men där gick jag bet. Man kan i alla fall osa till efterfesten som var igår. Hittade till sist vinnarna på Expressen. Otroligt väntade vinnare, eller hur? Kenza, Zara Larsson, Linda Hallberg, Ida Warg, Therese Lindgren... Personligen är jag dålig på att spå i framtiden, och håller aldrig koll på vad som är på gång. Noterar möjligen vad som redan har hänt, och därför kände jag inte till nykomlingen, Matilda Lundqvist, men passade på att ta en titt när jag nu fick svart på vitt att det är hon som gäller. Blev då förvånad över hur uppdateringsfrekvensen har förändrats de senaste åren. Det har vi varit inne på, men det här var extremt tydligt. Matilda vann pris som Årets Nykomling igårkväll, och har ännu inte, kl 14.40, berättat i bloggen att hon vann. Istället rapporterade hon via Snapchat. Jag menar, när till och med Katrin, som vann sitt tjugofemte sociala medier-pris till och med skriver på bloggen om sitt hederspris, så förvånas jag över att inte nykomlingen gör det. MEN, jag förstår samtidigt att det är tidens gång, och nu finns det snabbare kanaler som komplement till bloggen. //Mia
#1 - Johanna

Kul i alla fall för Jonna Jinton att hon vann, så som hon gått upp i detta! Har aldrig sett en människa hypa en Stockholmsresa på det viset tidigare?! Har heller aldrig sett någon vara så exalterad över en klänning, ett armband, ett par skor, ett hotellrum… ;)

Hon går verkligen in med hela själen för allt hon gör, Jonna, det tycker jag är häftigt! :)

Svar: Blir också så glad för hennes skull. Tycker hon förtjänar det priset så mycket.
Frida

#2 - Ajlin

Tycker att kategorin träningsblogg borde byta namn till jag poserar mest i sponsrade träningskläder, powerwalkar och dricker gröna smoothies-blogg.

Svar: Håller verkligen med dig.
AJ

#3 - Katten

Visst skrev ni om juicegrabbarna eller har jag drömt?

Svar: Jag förstår och tack för svar! :)
Carolina