bloggkommentatorerna

Vuxen Kissie
Kissie var på tv i morse. Såhär kommenterar hon saken: Hörde föresten att jag var med hos Malou imorse, så ni vet var det repris det avsnittet har gått 3 gånger nu. Men jag får alltid så positiva kommentarer efter att den har varit på TV så dom får gärna fortsätta visa det avsnittet flera gånger haha Jag såg det idag, för första gången, tror jag. Förstår att hon får positiva reaktioner, för hon framstår som väldigt vettig och klarsynt. Hon har verkligen analyserat hela sin bloggkarriär de senaste åren och först nu kan man tro på det hon säger. Om någon av er inte är ledig mitt på dagen, och därför har missat programmet som alltså repriserats två gånger sedan februari, kan ni se det här. Vet att vi skrev mycket negativt om Kissie förr, men jag hoppas verkligen att vi aldrig skrivit att hon är korkad, för det är hon inte. //Mia
#1 - Fille sans coeur

Äsch, Kissie härjade och var extremt elak förr, som ni kommenterade vettigt om. Hon gjorde också saker som var ovanliga och som gick att skoja om, men jag tycker inte ni gjorde det på ett elakt sätt.

Svar: Ja, nä, jag känner ingen ånger över att vi skrev negativt om henne ibland, hon gick verkligen över gränsen många gånger. Men jag menar att om vi hade avfärdat henne som korkad så hade vi begått ett klassiskt jättepinsamt misstag och utgått ifrån hennes utseende och framtoning, och det hoppas jag inte.
Mia

#2 - C

Är det den intervjun med Malou där Malou konstant avbryter Alexandra och är rätt oförskämd?

Svar: Ja det är så konstigt. Ändå vann hon något journalistpris för något år sen? Är så nyfiken på HUR hon kan få ha kvar detta program och vilka det är som anser att hon är en bra journalist/programledare.
Carolina

#3 - Charlotte

En sak jag störde mig rejält på i intervjun är att Malou frågar "hur mycket tjänar du?" och det svarar såklart inte Alexandra på men frågar hon ngn annan det? Jag såg en intervju med tex Gunilla von Platen och jag kan inte minnas att hon frågade henne eller ngn annan rakt ut - "Vad tjänar Du?"

Svar: Såg programmet nu.. Blev lite förbannad då Malou ställde den där frågan till Kissie. Det har ju ingen med att göra och det är ingen fråga man ställer. Vill man att folk ska veta så säger man ju själv utan att nån ska fråga innan.
Jilina