bloggkommentatorerna

Fortsätter på Vikanderspåret
Som Mia skrev i det tidigare inlägget så är det verkligen stort att Alicia fick en Oscar igår. Så värd. Hon är verkligen grymt duktig. Jag började kolla runt på Instagram i morse och såg att hennes riktiga konto "bara" har några tusen följare (hon hade runt 3000 i morse och nu är hon uppe i snart 10000) men att ett fan har ett konto som har över 60000 följare. Det är ett lustigt fenomen det där. Att ett fan kan få fler läsare än den riktiga personen. Kommer ni ihåg när några fans till Kenza startade en fanpage om henne och fick en massa följare. Den fick stängas ner för att Kenza inte var admin. Det verkar inte vara någon koll på det där längre. //Anna-Maria, den andra kvinnan. Update: Allt är tydligen bara fejk. Alicia har inget riktigt konto. Good for her. Det behövs uppenbarligen inte.
Historia
Alla minns vad de gjorde när de fick veta att Olof Palme var skjuten. Det har vi hört en hel del berättelser om den här helgen. Om hur det tog nästan två timmar från det att mordet skedde till radion gick ut med beskedet, eftersom det var nyhetsuppehåll på nätterna på den tiden. Sinnes. Frågan är då var ni var när ni fick reda på att Alicia Vikander vann en Oscar i natt? Jag var kvar i sängen, men fick faktiskt inte nyheten via sociala medier, vilket jag tror är väldigt vanligt, utan min man berättade det (och han hade nog sett det på Facebook). Mitt vanliga svep på Instagram hade annars varskott mig direkt. Och det är stort! Inte lika stort som en mördad statsminister i och för sig. Men ändå! Första svensken som får en Oscar sedan Ingrid Bergman 1975. //Mia
Kommentarer...
  • Katrin berättar att Ringo flygit ner själv till sin mormor och morfar i Nice. Någon kommenterar att det är "stark" att låta honom flyga ensam, och att det nog inte är kul för en femåring att störta utan sina föräldrar. Jag tänker att det alltid är tungt att störta och att traumat i det knappt går att toppa.
  • Blondinbella gläds över att hon fått bättre hy på äldre dagar. Att det inte finns någon mirakelkräm, utan att hennes hy mognat, och att hon utan problem kan använda lotion från sitt eget märke. Folk lägger då upp bilder som "bevisar" att hon inte alls har felfri hy. Trevligt!
  • Tyra har varit på sin brors restaurang Lilla Ego, och höjer upplevelsen till skyarna. Restaurangen är fullbokad i flera månader framöver, maten var det godaste Tyra ätit, hon är så stolt över sin bror. Kommentatorsfältet blir en parodi på bloggkommentarer och någon anklagar Tyra för att förstöra för sin bror genom att skriva så "infantila" omdömen om hans restaurang.
Vad är det med folk? //Mia