bloggkommentatorerna

Tummen upp för Odd
Blondinbella hyllar sin Odd i det här inlägget. Hon har fått smycken, men framförallt stöttar han och gläds över hennes framgångar. Han suckar aldrig när hon ska iväg på möten på kvällen. Det är bra! Det förstår jag verkligen att hon inte hade pallat med. Såna där gnälliga suckar: "jaha, när kommer du hem då?", fy fan. Hon säger att män som stöttar en framgångsrik kvinna är sällsynta. Det förvånar mig kanske inte. De är väl vana vid övertaget. Men ändå, jag fattar inte riktigt det där faktiskt, men det är väl för att jag är kvinna. Det är ju gött när det kommer hem cash! Bella tipsar andra lyckade brudar att dumpa killen om han inte gläds med ens framgångar. Men är det SÅ viktigt att någon gläds med en? Jag tänker att är man lyckad, har massa pengar, och KAN välja att sparka ut karln, så vafan, låt honom vara kvar då? Han kanske kan bidra med något annat? Det är ju ändå svårt, tydligen, att hitta någon som uppfyller kraven. För nej, en "sommarpresent" för att "fira alla framgångar" är nog inte SÅ himla "självklart för många". //Mia
#1 - Charlotte

För mig är det nog viktigare att han finns där i motgång istället för medgång- när saker går bra är jag ofta så jäkla nöjd med mig själv att det kvittar om ngn annan klappar mig på axeln :-)

Svar: Håller med dig, Agnes. Det där att finnas där när det är jobbigt men inte när det går bra, känns för mig mer som ett sätt att manipulera den andra parten (självklart inte i alla fall). Blir en alltid bara sedd och uppmärksammad när det går mindre bra och får suckar, gnäll och annat när det går bra, då är det lätt hänt att det blir som en ond nedåtgående spiral där den utsatta känner skuld och därför drar sig för att lyckas än bättre.

Är personen glad för ens skull, men att hen vet att hen inte behöver finnas där...då är det ju en helt annan femma. Det är ju ett sunt förhållande där två individer anpassar sig och respekterar varandra :-)
Agnes

#2 - Julia

Alltså jag tycker inte att saker behöver vara dyra för att vara fina eller bra presenter MEN... jag stör mig som FAN på att BB skriver att det är SMARAGD OCH DIAMANTER när det helt uppenbart är detta halsband från Ur och Penn.... http://www.uropenn.se/guldplaterad-berlock-med-cubic-zirkon-10048?nosto=nosto-page-product3

Jag har sett smyckena i butik, de gör sig inte rättvisa på hemsidans bilder. Det ÄR dessa smycken BB har fått av Odd, väldigt billiga med andra ord. Som sagt, inget fel i det men löjligt att då snacka om smaragder och diamanter....

Svar: Nej, den är inte från ur och pen. Det trodde jag också men jag räknade bbs stenar och jämförde med ur och penne stenar. Bbs har 13 och ur och penn har 10. Lite bättre detektivarbete bör du göra.
J

#3 - K

Jag vet inte om jag missförstår inlägget? Jag tolkar det som att det inte gör någonting om partnern inte gläds med ens framgångar. Va? Vem vill leva med en sådan person? Sommarpresenter är inte essentiellt i en relation såklart, men att stötta varandra i med- och motgång tycker jag är en absolut självklarhet och ett krav. En del i att älska någon är väl att glädjas med hen? Allt annat tycker jag verkar urkonstigt.

Svar: Håller med! Skulle aldrig någonsin stanna i ett förhållande med en man som inte stöttar mig i BÅDE med och motgång! Självklart gör jag detsamma. En partner som inte gör det anser jag har ingen respekt för den andra och vem vill leva med en sån?
Freja