bloggkommentatorerna

#porschegate
Det är bara i sociala media som det kan uppstå ett #porschegate. Så roligt ändå. Ann Söderlund missförstår Frans inlägg och tror att Frans är missunnsam mot Bella. Hon drar igång sina läsare med detta men som tur är finns det en del (inkl. mig själv) som förklarar hur det hänger ihop. Frans skriver ett förklarande inlägg och så kan vi lägga #porschegate bakom oss. Tror vi. I morgon drar vi det säkert ett varv till. :D //Anna-Maria
#1 - FIT by Emma Hå

Haha jag kan inte fatta vilken grej det här har blivit. Jag är emot alla personbilar, men har inget emot just Porsche. Tycker nästan det är bättre att man köper de dyra, de smutsar ju ner lika mycket som de billiga, men man har råd med färre.

Svar: Haha, bra tänkt! :-)
Tove

#2 - M

Men, det _går_ ju inte att missförstå Frans inlägg?! Är Ann journalist? Läsförståelsen verkar inte vara på topp..

Svar: Jag fattar inte heller hur man kan feltolka Frans inlägg. Antingen förstår inte Ann ironi eller så är hon bara korkad? Eller har hon läst hela inlägget?
Lisa

#3 - Mikaela

Är möjligen löjlig men hade större förhoppningar om att i alla fall Lady D kunde bemöta kommentarerna som påpekar att de feltolkat hans inlägg (efter att Ann Söderlund typ vägrade/ignorerade att ta bort bilden som visade ansiktet på ett av Blondinbellas barn har jag inga höga förväntningar). Tycker det är trist att man inte kan säga "sry, jag hade inte läst hela inlägget och missuppfattade poängen", nu tillskriver de Frans något han aldrig sagt istället.

Tycker det har blivit lite för vanligt förekommande att bloggare/instagramare driver en tes med hjälp av ett material, men ignorerar sedan de kommenterar som påvisar att de är fel ute. (Vill bara tillägga att jag inte tycker Lady D tillhör den skaran i vanliga fall, är bara frustrerad över fenomenet och just det här tillfället fick mig att reagera).

Svar: Det stör mig också! Tycker det är jättefräckt!
Ingela