bloggkommentatorerna

Nytt ord
Att vara någons fru har målat om hallen: det är en perfekt stålgrå färg, väldigt ”mäklarchic” om ni förstår vad jag menar. Hahaha! "Mäklarchic" har chansen att bli årets inredningsbloggord. Jag vet inte riktigt vad hon menar, men gissar på sober och säljande. Modern, utan att sticka ut och ta över rummet. Så som de flesta vill ha det just nu. //Mia
#1 - Fanny

Har ni sett att mogi varit på en balkong?

Svar: LOL!! Love it!
Ida

#2 - Ida

Snart ska ni se att den gråa trenden är ute och alla inredningsbloggare börjar måla om i panik...

Svar: Japp AJ det målas snart om i panik.
Tänk att man kan vara så besatt av det senaste, än hur fult det kan vara.
Stackars patetiska människor som är så osäkra.
AJ

#3 - annan ida

Till C: Om man slaviskt följer alla trender inom inredning så är det ju inte själva inredningen man har intresse av utan just att vara eller åtminstone upplevas trendig. Och att vara trendig innebär ju att försöka vara först på bollen, vilket givetvis måste innebära en viss stress och panik om trenden vänder. Tänker jag. Det är ju annat om man är intresserad av inredning, då är det ju själva inredningen som är själva kärnan och man skapar sina egna trender utefter sitt intresse och lyckas komponera ihop gammalt med nytt, dyrt och billigt till något unikt som speglar ens personlighet. Det upplever jag sällan att inredningsbloggare lyckas med när de byter ut sin inredning minst en gång om året.

Svar: Precis så!

Den här mässingtrenden tex kommer dö ut förr eller senare, vågar inte ens tänka på vilken konsumtionshets och panik som kommer uppstå bland alla som installerat mässingskranar, lampor, köpt toalettborstar i guld etc.

Som motvikt har vi trendenser-Frida som skriver om alla dessa trender, men inte alls följer dem slaviskt, som jag kunnat se utifrån de få bilder hon lagt ut från sitt eget hem.
Ida