bloggkommentatorerna

Grattis Annawii! Bästa dagen!
Skönt att Annawii äntligen fick sin Cornelia, efter att ha gått på övertid i stort sett hela oktober. Det är jag inte avundsjuk på, men åh, första fredagen hemma med en bebis... Fick jag välja att leva om en dag i mitt liv så skulle jag kanske välja den där fredagen då min son var fem dagar gammal. Att sitta i soffan och se på På Spåret (och Maia Hirasawa framförde den här fina versionen av Tusen bitar det avsnittet) med sin alldeles nya lilla bebis under en filt och äta Daim var helt sagolikt. Första fredagsmyset som mamma. Börjar på riktigt lipa när jag tänker på det. Vilken dag skulle ni välja att vara med om en gång till? (Utan att ta hänsyn till vad som händer sen, utan bara VARA i den dagen en gång till) //Mia
#1 - Frida

Min bröllopsdag! Var helt perfekt väder, vänner och släkt samlade för att fira oss. Kände mig så vacker (vilket jag såklart var hehe) och var dessutom gravid med min son.
Helt underbar dag!

Svar: Åh jag också! Tänkte innan att det var så klyschigt att säga att bröllopsdagen var den bästa dagen i sitt liv, men den var det! Allt gick så bra, nästan alla man tycker om var där, folk sa så fina saker om oss, ja det var helt perfekt!
Emma

#2 - Anna

Har ni funderat på om Sofi Fahrman har flyttat tillbaka till Sthlm och om förlovningen är bruten? Man har inte sett henne i Verbier på länge, hon bär inte sin förlovningsring och genom hennes outfitbilder ser det ut som att hon ständigt är i Sthlm.

Svar: Vad tråkigt om det är så! Ja har kikat in på hennes blogg som hastigast utan att reflektera närmare på annat än att hon verkar vara mkt i Stockholm!
Åh

#3 - Hanna

Jag skulle väldigt väldigt gärna få återvända till när jag fjällvandrade för två år sen. Inte hela vandringen – verkligen inte, oj vad jobbigt det stundtals var – men just den här dagen. Det var en riktig supersommar så ända uppe i Lappland var det 25-30 grader varmt den här perioden, och vi hade kommit till ett ställe som är ett av de vackraste jag nånsin sett, vid en spegelblank sjö längst ner i en maffig dal. Normalt sett gick vi till nya ställen varje dag, men här tror jag att vi alla kände att det var så magiskt att vi var tvungna att stanna upp ett tag och bara njuta av livet och inte göra någonting. När vi väl vandrade vidare valde vi att starta sent på kvällen och gå nästa etapp mitt i natten under midnattssolen – också en helt fantastisk upplevelse, om än lite tyngre i benen än njutardagen vid sjön.

Svar: Nä, Teusajaure heter denna sjön, men Trollsjön ser ju HELT fantastisk ut när jag googlar. Det får bli nästa gång! :) Vilket land vi bor i, alltså!
thesadbox

#4 - Jag

Jag reste själv en sommar när jag var 25. Sista kvällen träffade jag en fantastisk kille. Vi hann hitta på allt möjligt de timmarna vi träffades och hade bara så himla kul. Han var väldigt spontan och äventyrlig och jag som annars tänker 100 gånger innan jag kan bestämma mig följde med på allt han föreslog. Vi båda visste att det var en kväll och ingenting mer och jag tror att vi därför också kunde ha så förbaskat roligt utan att behöva tänka på vad som skulle hända sen. Jag är så tacksam att jag fick den kvällen med honom och jag skulle utan att blinka göra om den igen om det var möjligt.

Svar: Åh den filmen måste jag kolla upp... :)
Charlotte

#5 - Nina

Men exakt samma här förutom Dahlén här åts det chips och minns att bebisen fick chipssmulor över hela sig.. Dock var jag helt slut och gick o la mig efter typ 30 min. Men minns denna fredagen så väl, vår lilla Alfred var 3 dagar.

Svar: Dajmen!
Nina

#6 - frida

Det här är seriöst det finaste kommentarsfält jag läst på LÄNGE!! Blir alldeles rosig i ansiktet av alla historier!

Svar: Ja! Jag blir också så varm och glad av att läsa allas berättelser. Hoppas att många många fler kommenterar!
Therese