bloggkommentatorerna

Ebbas Ernst
Ebbas bebis har fått ett namn. Ernst Kristian Svante. 
 
Det är en magnifik historia Ebba har att bjuda på. Kändisskapet ligger i blodet. Det är inte många som kan bjuda på liknande släkthistorier. Förstår varför hon har valt det namnet. Fint och med historik. 
 
//Anna-Maria
#1 - Maria

Jättefint namn och Ebba verkar vara härlig. Ibland får jag dock panik på hennes överklasstendenser när hon talar om sin familj och bakgrund, typ att skriva "På verandan till hans vita sommarhus nere vid kajen på Marstrand" istället för "Utanför sitt hus på landet" som de flesta uttrycker sig om samma sak.

#2 - J

#1: Jag tycker det är målande och det var ju så. Jag tror att hon hade skrivit vid äppelträdet utanför hans röda stuga i Värmland om det varit så att det var där han satt och så hon mindes honom och då hade du inte reagerat på det. Utanför sitt hus på landet är inget jag kan se framför mih när jag läser texten, det är för diffust. Nu kan jag se en version av honom framför mig när jag läser texten.

Det hade varit en överklassfason om det var infogat just för att få in Marstrand men upplevde det som en organisk del av texten och en viktig bild i minnet av honom.