bloggkommentatorerna

Glöm Dessie
Dessie har varit frånvarande i tio dagar, och arbetat med sitt nya projekt. Projektet är att distansera sig från Dessie, och istället bli Desiree Nilsson. (Startskottet går på måndag. DÅ ska hon sluta vara Dessie. Undrar vad hon gjort under tiden hon varit bloggledig? Men skit i det, hon behövde väl en paus.) Jag hoppas att hon kommer göra en tydlig förändring, och att detta inte bara är en innehållslös klyscha om att vara sig själv. Jag kan tipsa om hur hon ska göra!

Läs detta med Lyxfällan-röst:

Det Dessie behöver göra för att vara sig själv är: 

  • Börja berätta vad hon gör på dagarna, i detalj.
  • Börja vara mer konkret, och inte bara skriva i svepande ordalag, att hon jobbar mot mål, prioriterar sin son, mår bättre än innan och så vidare. Berätta mer, tydligare, vad hon konktret menar. 
  • Våga strunta i kritiken hon får, och skriva det hon själv känner för. 
Lycka till!

Glad påsk!

//Mia
#1 - Jenn - forever abroad

Haha, "Lyxfällan-röst"!!

Vilket intressant(?) projekt... Känns som om Blondinbella började i andra änden, blev Isabella och sen plockade hon bort "blondinbella"...

#2 - Jenn - forever abroad

Haha, "Lyxfällan-röst"!!

Vilket intressant(?) projekt... Känns som om Blondinbella började i andra änden, blev Isabella och sen plockade hon bort "blondinbella"...

#3 - Annika Lind

Helt seriöst, ni båda är medelålders, precis som jag. Vår enda skillnad är att vi är utbildade pedagoger -lärare, jag arbetar inom IT-världen.

Hela ert inlägg är tragiskt, skulle vilja
tom bedöma det som vuxenmobbning på hög ni.

Ni borde skämmas.

#4 - Lisa

Tycker att det här inlägget var lite kul. Kan ni inte ha "lyxfällan"rösten till fler bloggare? Ni har ju ändå varit med ett tag och skulle vara kul att ha något motsvarande i bloggformat. Gillar verkligen lyxfällan 👍🏻

Till Annica:

Oj, hittar inte mobbningen i detta? Kan du förklara hur du menar? Alternativt om någon annan förstår så får ni gärna förklara vad det är jag missat/inte uppmärksammat.

#5 - Tove

Varför är det mobbing? (och vad har det med att vara medelålders att göra, är mobbing mer OK om man är 23 år?) Är de för att det antyds attt Dessie skriver klyschigt eller? Jag tycker tipsen låter rimligt, Blondinbella tappar också läsare på att skriva distanserat och klyschigt.

#6 - Trötter

Känns som att hon pratat om att göra samma sak flera gånger, att bli mer sig själv osv, ja helt enkelt de punkter ni nämner, enda skillnaden är att hon har "ett namn" på "projektet" nu, det blir intressant att se om denna gång kommer skilja sig något från de andra eller om enda ändringen är att hon slopar smeknamnet Dessie?

#7 - Anonym

Varför är det mobbing Annika? Snart kan man inte säga nånting utan att nån blir kränkt. Skärp dig. Annars kan du ju se på din egen text - osar lite mobbing kanske ?

#8 - Sofie

Haha hörde verkligen lyxfällanrösten när jag läste! Kul inslag tycker jag!