bloggkommentatorerna

Lady Dahmer till blogg.se
Vi vill välkomna Lady Dahmer till blogg.se. Kul att hon också har flyttat sin blogg just hit. Ni kan läsa en intervju som blogg.se har gjort med henne här. 
 
//Anna-Maria
#1 - Frida på trendenser.se

Hurra för fler "återvändare" :)

#2 - Fgj

Jag undrar vrf hon kallar sig lady dahmer? Har det något med seriemördaren/nekrofilen mm att göra?

Hon säger själv att hon pratat med dömda fångar, har hon någon form av fabless för dessa (män?)?

Har något sådant framkommit?

Svar: Läs intervjun. Jag har märkt, när jag pratar med folk, att de tror att LD vill gifta sig med seriemördare. Att hon typ tänder på dem. Varför är det så? Jag vet att det finns kvinnor som gör det men bara för att man är intresserad av hur en seriemördare tänker så behöver det absolut inte betyda något annat än just ett psykologiskt intresse. De här fördomarna gör att LD blir dömd på förhand av många och det stör mig enormt.
bloggkommentatorerna

#3 - Hanna Karlsson

Svar till Fgj: läs intervjun så får du svaret. 😊

#4 - Anonym

Tycker inte den missuppfattningen är så konstig, just eftersom hon "tagit" hans namn, som många gör när de gifter sig med någon.

#5 - Ingela

Så kul!
Och håller med, irriterande att det antas att kvinnor som intresserar sig för hur brottslingar tänker har "en fäbless" för dem.

#6 - Anonym

Har följt henne från start och märkt att samma ämnen och inlägg upprepar sig ofta. Visst viktiga ämnen men lite nyansering hade inte skadat.

#7 - Anonym

Förstår inte varför det är så konstigt att folk tror att hon har ett kärleksintresse för seriemördaren, hennes bloggnamn känns som en ren hyllning till honom. Det är inte vilken person som helst som bygger upp en nätidentitet runt en ökänd mördare, och då får hon ta att folk undrar. LD kan vara så otroligt otrevlig i kommentarsfälten, härinne härjade hon ju i flera år, och försvaret är alltid att hon minsann inte tänker ta någon skit. Synd, för hennes budskap når liksom inte fram till mig då hon håller på så, man kan vara en vettig förespråkare för feminismen OCH bete sig bättre.