bloggkommentatorerna

Sämsta Modette
Man sitter och googlar "Skam säsong 4", så som man gör. För man undrar ju vad som händer. Och trillar då, apropå inlägget om aprilskämt, på det sämsta aprilskämtet som någonsin skapats, på modette.se. Ja, det är hårda ord, men varför be om ursäkt till den som kommer på en så usel och cynisk idé?

Det är bara helt normal information om en sak som folk väntar på. "När börjar nästa säsong av Skam?" Då är skämtet att det börjar 15 april. OCH SÅ GÖR DET INTE DET! HAHAHAHAHAHAHAH! (Eller, det kanske det gör, men det vet inte på Modette.se.)

ALLA går på det! 1100 personer har taggat in sina vänner för att sprida informationen om att Skam börjar den 15 april, MEN DET GÖR DET INTE!!!! Detta måste vara det mest pinsamma sättet att locka till sig klick. Fy fan, skämmes Modette! Inte för att ni skadar folk jättemycket med det här lureriet, men för att ni bara är jättejättedåliga. 

//Mia
#1 - Hanna

Hahah det var det sämsta skämtet i år! Så... tråkigt, bara?! Alla skam-fans vet ju att det börjar någon gång inom några veckor ändå, det här var det mjäkigaste skämtet nånsin.

#2 - Bloggfokus- en blogg om bloggar

När pokemon go var som populärast på cirkulerade en film på facbook om att Harry Potter Go skulle komma. Blev lycklig och taggade alla mina vänner som är Potterfans. Tänker på de när jag läser detta :)

#3 - Grit

Modettes extremt svårnavigerade sida är nog ändå det största aprilskämtet.

#4 - Isabelle

Haha "ni är bara jättejättedåliga". +1 på den

#5 - Malin

Aprilskämt i allmänhet är överskattade. Tycker man ska lägga ner det där.

#6 - Samdy

Men, kanske får ni ta tillbaka det nu. För skam börjar ju faktiskt den 15 april.