bloggkommentatorerna

Sidekick som briljerar
Jag har kommit att uppskatta Underbara Claras podkollega Erica Dahlgren väldigt mycket, genom podden. Känns ovärdigt att bara prata om henne som Claras sidekick, för så är det inte, men Clara är ju onekligen mer känd i sociala medier. Nu är det dags för Clara att intervjua Erica, och det kan vara läge att lyssna på det avsnittet om man vill veta mer. 

Det roligaste är när Erica driver lite med Clara. Tvingar henne att ifrågasätta sina starka åsikter och principer. För Clara är ju lite förnumstig ibland, det tror jag de flesta kan hålla med om. Hon är ju så perfekt och känns så genomtänkt. Då är det väldigt roligt att höra Erica reta henne. De har en väldigt bra kemi, måste man säga. Annars är det ju bara vidrigt när någon poddare sitter och hackar på den andre så fort den får chansen. 

//Mia
#1 - Tove

Tycker Clara blivit så mycket mer spännande när man fått ta del av henne i podden också. t ex att hennes krav sin egen präktighet kan bli en rätt jobbig grej som lägger krokben. Att de delar av helylleaktiviteter man ser på bloggen inte bara dimper ner från himlen utan är något hon kämpar me. Och så har hon roligt skratt och i synnerhet när hon skrattar lite "elakt" (fast typ mot sig själv då, hon verkar inte alls vara elak). Hon blir mer spännande i podden, men försår att hon väljer att vara lite mer ärlig där med tanke på hur smal balansgång det kan vara att inte bli misstolkad i skrift.

Måna av Claras lärare verkar ju ta hennes inlägg som någon typ av instruktioner om hur en duktig människa ska leva. Typ som alla som verkade tro att hon i sitt sommarprat gick ut och avfärdade användande i tighta jeans, trots att hon själv brukar köra klackskor hemma på gården. Försår att man blir provocerad av personer som man tror försöker läxa upp en i vilken sorts snyggkläder som är okej att ha på sig och inte.

#2 - L

Det är synd att deras podd känns så tillrättalagd och hårt redigerad. Som att de läser ur färdigskrivna manus. Håller tummarna för en livepodd i framtiden!

#3 - O

Yeah! Så kul att få höra mer om Erica. Uppskattar verkligen hennes tankar i podden och tycker hon o Clara är en riktigt bra duo!