bloggkommentatorerna

"Skrivarresa"
Underbara Claras och Malin Wollins skrivarresa låter ju helt fantastisk. Två vuxna kvinnor på Kreta, men en pool och en laptop. Skapa och låta kreativiteten flöda. Lugn och ro, med inspirerande och utvecklande samtal. Kan inte tänka mig något härligare. Ett gott samvete har man såklart också när man är på en jobbresa som resulterar i en bok. 
 
I sanningens namn hade det inte passat mig alls. Min karaktär är så dålig, så jag måste ha press på mig och noll valmöjligheter. På Kreta har man dessa val: skriva skriva skriva eller sola, babbla med väninnan och dricka drinkar. Jag vet vilket val jag hade gjort. Valet som inte resulterar i en bok. 
 
//Mia 
#1 - Malin

Jag skriver ganska mycket och får alltid inspirationen vid "fel" tillfälle och skulle aldrig kunna flip the switch liksom bara för att jag på en "skrivarresa" och koncentrera skrivandet (och inspirationen) till just den dagen eller den veckan. Istället tycker jag alltid att orden liksom kommer när man står i duschen eller sitter på cafe och bara har servetter att skriva på eller kl. 01.12 när man egentligen borde sova.

#2 - emma

Lady Ds läsare är besvika.... : http://ladydahmer.nu/2017/april/grattis-till-mig-som-varit-morsa-i-nio-ar-idag.html#comment

#3 - Anonym

OT: Malin Wollins krönika - är det bara jag som tror att hon syftar på Calle Schulman speciellt i slutet? http://www.aftonbladet.se/a/4pmBe/nej-din-karlek-ar-inte-unik

#4 - Instaspejning

#3 Det första jag oxå tänkte på..

#5 - Hanna Karlsson

Jag tror inte heller att jag skulle få särskilt mycket gjort på en skrivarresa.