bloggkommentatorerna

Alla dessa tips
Det här var det roligaste idag. Lady Dahmer beskriver på Facebook var hennes son har kissat och bajsat och en läsare tror att det är hennes man som åsyftas och en annan tror att det är hennes katt. :DDDDDD
 
Ojojoj, det behövde jag idag kan jag säga. Tack. 
 
Happy friday på er!
 
//Anna-Maria
#1 - sfj

Alltså det är ju hennes privata Facebook, så det är hennes vänner inte läsare. Gissar också att kommentaren om hennes man var ett skämt. Men ja kul med katten!

#2 - Elise

Haha gud så kul! :)
Men hjälp, är detta vanligt med barn!? Låter rätt äckligt. Kan de inte ha blöja lite längre? Eller kanske låta dem öva utan ute i trädgården? :o

#3 - Petra

# jag har pottränat flertalet barn och nej, det är inte vanligt med så många olyckor om barnet är moget nog för att sluta med blöja skulle jag säga. Visst sker det olyckor ibland men min erfarenhet säger att det sker fler om barnet inte är redo.

#4 - Pw

Haha, Kajsa Varg som kommenterat ang ladys man skämtar ju uppenbarligen, och verkar vara en väldigt rolig person ;)

Kan dock inte ställa mig bakom "frågan" i skämtet, min sambo av manligt kön heter både pruttis, fjuttis, snuttis mm. Här hemma (och ute på stan när jag glömmer av mig, händer allt för ofta!). Förvisso inte "fjuttas" ordagrant, men har mina aningar om att vissa möjligtvis skulle placera fjuttis under samma kategori...

#5 - A-M

#1 Ja det är så klart ett skämt. Men ett oerhört roligt sådant.

#6 - Lady Dahmer

Petra och Elise - att en ettåring kissar och bajsar på golvet när de är blöjlösa är normalt och vanligt. Inget konstigt alls. "Redo"? "Potträna"? Jag pottränar inte mina barn. Har aldrig gjort. De får vara nakna för att det är skönt och hjälper dem att lära känna och kontrollera sina kroppsfunktioner. Jag tar dem på pottan och toaletten när jag märker att det är på g. Båda mina äldre barn var torra innan två.

#7 - Hanna Karlsson

Haha, vilket roligt inlägg!

#8 - Petra

@LD jag läser inte din blogg och har därför ingen ingen om hur gammal ditt barn är. :) Jag svarade bara på frågan. Men då förstår jag varför det är så i ert fall. :)

#9 - Ida

Påminner mig om när jag som gravid gick på vattengympa med andra gravida. En av tjejerna berättade en gång om hennes son där hemma som var sjuk och hängig och bara ville bli buren på höften. En av de andra tjejerna hade inte riktigt hängt med i diskussionen och trodde att det var maken till första tjejen som var sjuk. Vi fick oss ett gott skratt när vi föreställde oss maken, 190 cm lång och 120 kilo tung, gnällig på sin frus höft!