bloggkommentatorerna

År fyra efter allt gick fel
Kommer ni ihåg att Paow brukade skriva pubertala och upproriska dikter, eller manifest när hon var yngre? Jag minns det, och tyckte alltid att de var lite pinsamma, på ett klassiskt tonårsaktigt sätt. Blir därför väldigt förvånad när hon väljer att återpublicera ett av dem, fyra år senare, eftersom hon tydligen känner att hon har samma värderingar nu som då. 

Hon tycker att allt är skit, att alla är dumma, och att Gud ska dra åt helvete, helt normalt, det tycker jättemånga ungdomar. Men hon tycker att allt gick snett 2013? Är 2013 hennes otursnummer eller? Jag fattar inte. 

//Mia
#1 - Johanna

Det där var nog det mest obegripliga jag någonsin skådat i textform.

#2 - Jn

Jag tror inte Paow mår så bra. :S

#3 - Stackars Paow

Har sett Paow irl en enda gång, för något år sedan nu, inne på max vid Norrmalmstorg, kring lunchtid.

Jag undrade vad det är för ouppfostrad unge som bokstavligt talat står och skriker, gapar och är oerhört högljudd och skränig, inte arg, bara oerhört gapig och "alla ska höra vad jag har att säga", och hade en "jag är skitcool och skiter i allt-speciellt i om jag stör någon-attityd", bredvid någon som kan ha varit hennes pappa, som inte ber sin galna unge lugna ner sig och uppföra sig. Minns inte riktigt vad hon sa men det var ett jäkla gorm som pågick. Jag fattade inte att det var Paulina, då hon är väldigt kort och hade lånat något som såg ut att vara (kanske) pappans jeansjacka på sig, och bara såg henne bakifrån från där jag stod. Misstog henne helt enkelt för ett barn innan hon vände sig om. Det var verkligen inte ett normalt beteende och kunde aldrig trott att det var en vuxen människa.

Om vi återgår till alkoholnormen som tidigare diskuterats, ja jag hade kanske inte varit lika chockad om situationen hade varit den samma men det var kl 4 på natten efter att krogen hade stängt. Då händer sådant här ibland, även om det är ovanligt att ens fulla människor visar så lite hänsyn för omgivningen. Hade hon betett sig så på en nattklubb hade hon blivit utslängd. Iaf om hon inte var känd. Och detta var mitt på blanka dagen. På max. Fullt med familjer. Det var helt bisarrt. Tillslut fick hon sina pommes och hon gapade högt och länge om hur mycket fel det var på dem, ingen på hela restaurangen kan ha missat dramatiken. Barn stod tysta som frågetecken och stirrade på henne och alla vuxna sig ut att skämmas o hennes vägnar. Hennes pappa(?) stod iaf tålmodigt där och lyssnade. Tillslut gick hon och bytte ut sina pommes till en sallad istället, vilken jag tror hon blev nöjd med. Hoppas det så hon iaf fick lite sinnesfrid. Vi gick, vet inte hur fortsättningen följde, men fick en väldigt underlig bild av henne där och då. Har inte kollat PH så vet inte direkt hur hon för sig i sociala sammanhang i övrigt, detta var iaf mycket märkligt.

#4 - Josefine

Oj, det var ett... spännande.. inlägg från henne!

#5 - Sara

Tyvärr är hon usel på att skruva, trots en stor blogg (!). Man fattar aldrig nät av hennes djupare inlägg.

#6 - Sara

*skriva
*nåt
Haha

#7 - Sara

*skriva
*nåt
Haha

#8 - Anonym

Hahaha förlåt Sara men de