bloggkommentatorerna

Bli omhändertagen
På tal om Blondinbellas kock. Vad skulle ni helst vilja ha hjälp med, om ni hade råd med vad som helst?

Ok, städning är väl det som 90% hade svarat. Jag också. Men det är för tråkigt att ens svara, så jag tänker ut en annan grej som jag hade uppskattat enormt: hårtvättning. 

Jag tycker det är jobbigt och tidskrävande och trist att duscha, inklusive alla moment som följer. Så jag hade velat ha det så att jag duschar själv, med badmössa. Går ut och torkar mig och smörjer in mig och klär på mig. Och så kommer det in någon med mjuka händer och tvättar mitt hår i ett sånt handfat som frisörer har. Sedan så blåser hon håret torrt och plattar det eller stylar på annat sätt. Varannan dag måste det göras. Det är min DRÖM.

Er då?

//Mia
#1 - Line

1.) kock som lagar middag varje kväll. 2.) MUA som sminkar mig varje morgon. Båda dessa tjänster skulle jag välja framför städhjälp. Vi städar (dvs dammsuger, skurar, dammar) inte särskilt ofta här hemma, bara när vi väntar besök så kanske nån gång i månaden. Eftersom det sker så sällan är det liksom inget som är betungande i vår vardag.

#2 - Charlotte

Jag vill ha ngn som lägger fram kläder till hela familjen och som packar alla väskor och liknande inför nästkommande dag!

#3 - Hmm

Hatar också att tvätta och fixa håret så jag hänger på din dröm.

#4 - Agnes

Haha det där är min vardag... eller, ingen kommer hem till mig men jag bor i ett land där hårtvätt och styling på salong kostar under 50kr så det är grej man kan göra till vardags. Du får flytta till Sydamerika :)

#5 - Lorissa Lovebomb

Svårt..!!! Frukostkock tror jag, som fixar snygga "Gossip girl-frukostar" varje dag eller en make up artist... eller en som tvättar, torkar, stryker och hänger upp alla kläder! Gaah... är såååå sysslolat!

#6 - Anonym

En stylist! Som tar fram matchande kläder och som organiserar i garderoben 👌🏼

#7 - Hanna

Jag skulle vilja att nån tog hand om eftermiddagens och kvällens disk och plock medan jag och min man lägger barnen. Så när ungarna somnat kan vi bara kolla på nån serie eller prata under de där dyrbara 1-2 timmarna innan vi också behöver gå och lägga oss. Jag blir så trött av att lägga barn och det är så tungt att dra igång med fixet då.

#8 - Anna

Jag skulle tycka att det vore väldigt intressant att höra era tankar kring bloggen Bloggbevakning. Själv har jag läst och helt förundrats över att Nöjesguiden ens ställer sig bakom den bloggen på grund av alla icke-välutvecklade påhopp och resonemang kring olika bloggpersonligheter. Er blogg har jag läst i många år och har alltid tyckt att ni lyckats ha ett analyserande men ändå väldigt schysst förhållandesätt till bloggvärlden. Bloggbevakning är för mig som den elaka tjejen i skolan som planterar små frön som sedan växer till megastora rykten som sedan florerar runt och runt, ofta helt förvridet och till och med inte sant. Vad tycker ni?

#9 - Cykelkatten - Cykel, punk och kärlek!

Tvätt. Inget gör mig deppigare än att tvätta. Resten sköter jag alldeles utmärkt på egen hand tack :)

#10 - Mari

Disken! Helt klart det tråkigaste att göra i hushållet.
Och om någon kunde vika den rena tvätten och lägga in i garderoberna så hade jag blivit väldigt glad.

#11 - Linnea

Jag hade så gärna haft en kock som fixar vardagsmaten. Så jäkla skönt att slippa stressa hem efter hämtning för att hasta ihop nån slags vettig mat till barnen. Bra komma hem till förbeställd mat...herre jistanes så härligt!!!

#12 - Erika

Jag hade gärna betalat för att någon skulle ta hand om min bil. Tvätta, serva den och framför allt tanka den. Köra kan jag göra själv såklart men jag hatar att ta hand om den.

Sen håller jag helt med om att få hjälp med disken och plocket efter middagen så att den klar när nattningen är gjord hade verkligen varit guld värt så man får dom där timmarna på kvällen till exakt vad man vill.

#13 - Elie

Åh hårtvättarhjälp låter som en dröm! Håret blir ju aldrig så vackert som när frisören har tvättat och stylat. Fast mitt blir sällan skitigt så två ggr i veckan hade räckt bra. :)
Jag har inte så mkt emot städning och att tvätta. Har egen tvättmaskin och bor på 70 kvm så går fort. Däremot just matlagning ja... Även om jag tycker det kan vara trevligt att laga mat, så vore ju vardagsmaten skön att slippa krångla med! Tänk vad mycket tid det hade sparat??

#14 - Hus- & hemligheter

En kock som tänker ut maträtter, lagar dem och sen röjer upp i köket hade varit toppen! Gärna städ- och tvättservice också. Den personliga hygienen lider jag inte så mycket av att ta hand om själv men allt som har med hushållsarbete att göra är ju så fruktansvärt trist.

#15 - Sofia

Vi har städning trots att vi inte är rika. Lätt värt att få allt ordentligt städat varannan vecka för 1200kr i månaden! Behöver aldrig storstäda badrum eller kök. Underbart! Rekommenderar det till alla som kan!

#16 - ker

1) någon som shoppar alla kläder, skor mm. och lägger fram snygga outfits varje dag. 2) mathandling 3) bilvårdare, dvs någon som städar, servar och tankar bilen. Och gärna kör den icke för den delen, en ständig chaufför på stand-by, så är den alltid skrapad och varm på vintern när man ska iväg 😊 skööööönt!

#17 - Maria

Matlagning och disk! Tråkigaste som finns. Både städ och tvätt kan jag tycka är kul.

Någon som stylar håret hade varit underbart också. Orkar inte hålla på, och det håller aldrig!

#18 - Cami

#4 Agnes, nu blir jag nyfiken på vart i sydamerika du bor! Bor själv i Peru och tycker det är aslyxigt att jag kan göra slingor, få en klippning, inpackning och manikyr samt pedikyr gjord på en av de bättre salongerna för typ 350kr för allt. Eller bara få en hårstyling och sminkning för 60-70kr istället för att fixa själv inför en fest. Vardagslyx.

#19 - Anna

Hade velat ha någon som köper kläder till mig och bara väljer ut coola plagg som passar mig :) Hatar shopping, både på nätet och i butik, men vill vara snygg och se proffessionell ut på jobbet haha!

#20 - Stina

En administratör som betalar räkningar, bokar tid hos tandläkaren, fixar pensionssparande och rensar ens email/ social media accounts etc

#21 - Sanna

Hade gärna haft någon som lagade god och hälsosam mat här hemma varje dag. Själv känner jag mig riktig dålig ute i köket och har sällan inspiration, ekonomi eller ork att fixa och dona. Så att få någon som stod där ute i köket och såg till att vi fick lyxig, hälsosam och god mat veckans alla dagar hade varit fantastiskt. Själv har jag dessutom ett X antal överflödiga kilon att bli av med, och där skulle en personlig kock komma till stor nytta.

Kram Sanna

#22 - Anonym

Någon som handlar och lagar mat måndag-fredag. Samt diskar. Helger tycker jag att det är roligt att laga mat, men efter jobbet orkar jag inte. Sedan vill jag ha någon som städar alla jobbiga grejer typ en gång i månaden. Alltså tvättar fönster, rensar avlopp, gör rent bakom spis, i alla skåp osv. Jag har inget emot att dammsuga och damma, men sådant där annat gör jag ju inte.... men skulle vilja att det gjordes regelbundet.

#23 - C

Någon som manglar mina lakan och bäddar rent. Bädda rent är iofs inte jobbigt. Men hur gött med manglade lakan som frasar när man lägger sig <3