bloggkommentatorerna

Fashionbaby
Rebecca Simonsson eller Rebecca Stella som hon också kallar sig är gravid. Grattis!
 
Vi har haft lite kontakt med henne genom åren. Hon var den första vi hade kontakt med när vi blev proffsbloggare (alltså började tjäna pengar på bloggen). Jag minns att jag och Mia satt i mitt kontor och jag ringde upp med hjärtklappning. Man ville ju inte göra bort sig. Rebecca kommer från Borås men pratade stockholmska och det första hon sa när vi hade sagt de första artighetsfraserna var med göteborgsdialekt: -Å, du e från Göteborg! Jag skrattade till lite och skämdes ihjäl över hur bonnig jag var. 
 
Men sen gick det bra och vi började tjäna pengar på bloggen efter att bara ha varit igång i två och en halv månad. 
 
Det är jag (vi) stolta över. 
 
//Anna-Maria
 
 
 
 
#1 - Katja

Rebecca verkar en sköning men det är ju ni med :)

#2 - Emma

Gud hon ser ju inte på riktigt ut, typ verklighetens Jessica rabbit! Hon ser bokstavligt talat ut ut som sex on legs (jätteförlåt för objektifiering men är alldeles förbluffad)! Så jäkla.... Het!?!!!?!?!?!?!? Vad måste man göra för operationer för att se ut som henne? Vet någon? Någon som vet vem/vilka hon har fixat allt hos också? Jag förmodar att det ligger mer än timmar på gymmet bakom liksom.

#3 - Sara

#2: Smaken är som baken, verkligen. För att uttrycka det snällt :)

#4 - Ellie

Oj. Snacka om att hon inte ser ut som hon gjorde för några år sedan. Whoa... Jaja. Håller med här ovan "smaken är som baken"...

Tycker alltid hon verkat rätt skön och cool iaf, inte så flamsig och tramsig som många andra Stureplanskändisar. Stort grattis till henne och killen!