bloggkommentatorerna

Gött att vara kändis
Har ni tänkt på att kändisar alltid får mycket mer respons på allt de skriver på Internet? Ja, det är väl självklart när deras krönikor och twitterinlägg läses av så många fler, men jag menar när de kommenterar privat hos någon annan kändis. 

Tycker det är lite pinsamt när man ser Zara Larsson, Pontus Gårdinger, Henrik Schyffert eller Eva Röse kommentera något på till exempel Alex Schulmans Instagram, och så får de 34 hjärtan vid sin kommentar, trots att den är helt meningslös, eller i alla fall inte mer speciell än någon av de andra 500 kommentarerna. Om en offentlig person skriver ett SKÄMT som kommentar så får den flera hundra likes och en massa svarskommentarer om att det var det roligaste som någonsin skrivits och att folk dör av skratt.

Och så svarar ju alltid kändisen som lagt upp bilden eller tweeten BARA på andra kändisars kommentarer. Även om man fattar att de inte känner varandra väl privat, de bjuder liksom inte varandra på middagar eller bröllop, de bara råkar jobba med media båda två. De nätverkar ju sådär, det fattar man ju, men det är lite pinsamt tycker jag. 

Om jag var känd så skulle jag sätta mig på händerna och vägra fjäsksvara om jag inte hade något vettigt att säga: "Nej du, påven lille, du får allt komma upp med något mer intressant för att jag ska ge dig en tumme upp. Och det gäller dig också, Zlatan."

//Mia
#1 - Tove

Hahah det där har jag också tänkt på, mest på instagram.

Men, om typ Alex Schulman skulle kommentera "haha kul inlägg" i kommentarerna här, skulle det inte klia lite i fingrarna ändå att inte låta det gå obemärkt förbi? :)

Svar: Jo! Hade fått sitta på händerna som FAN för att inte gå i den fällan. Och det där är ett utmärkt exempel: "haha kul inlägg", för det finns ju inte en chans att man hade svarat en okänd person som skrivit så. Däremot är vi ju ganska bra på att svara om det är mer substans i en kommentar.
//Mia
bloggkommentatorerna

#2 - Sandra

Haha, pratar ute Mia och Anna om detta i sin podd? Att Jonas Gardell typ blev sur/ledsen när Mia inte vinkade tillbaka när de satt på olika bord på en restaurang? Fast Mia fattade typ inte att det var till henne han vinkade till eftersom de inte känner varandra. Måste vara ett väldigt roligt fenomen att vara en del av. Haha.

#3 - Maria%20-%20Laga%20Mat%20med%20Barn

#2 haha har inte lyssnat på podden, men förstår Mia. Att nätverka online och på event är väl en sak, men att bli sur för att hon inte vinkade tillbaks när de går privat på restaurang? Haha jag ska börja vinka till alla mammor när jag är ute, oavsett om vi känner varandra eller inte, vi "jobbar" ju inom samma bransch (och sen bli stött när de inte vinkar tillbaks till "nut caset" som vinkar glatt till främlingar) ;)

#4 - Alex

haha kul inlägg

#5 - Anna

Haha tror det är mest b-kändisar som håller på så! Tror inte zlatan skulle göra det.