bloggkommentatorerna

Höstchic a la Plura
Är det fler än jag som alltid känner sig uppiffade och fräschare på semestern och sen när jobbet drar igång så faller allt och man blir Plura efter en vecka? Jag gick från brun, bra form, utvilad och fräsch till svettig, lönnfet, utväxt i håret, finnar i ansiktet, förkyld, trött och stressad. Som en jävla spillra av mitt sommarlovsjag. 
 
Jag önskar att jag också kunde "förboka" inlägg just nu och åka till Stockholm för lite uppfräschning. ;) 
 
Skoja.
 
Jag nöjer mig med en skål med glass och lite Idol på tv. 
 
//Anna-Maria
#1 - Anonym

Mm, privata plastikkirurger upptäcker navelbråck och allvarligt delade magmuskler misstänkt mycket. Pengar, pengar, pengar...

#2 - Anonym

Så tråkigt att du utseendehetsar.

#3 - johanna

Instämmer med #2. Är redan så trött på fikabordssnacket efter en vecka tillbaka på jobbet – det är "alldeles för mycket glass" som intagits i sommar och "semesterkilon" som måste bort och "ojooj vad tajt jeansen satt nu blir det pastafritt några veckor"....... Kan folk bara SLUTA hetsa? Fattar att alla inte är trygga i sig själva men kan vi sluta prata offentligt om vårt kroppshat tack.

#4 - A-M

#2-3 Det roligaste jag vet. Eller ett av mina favoritskämt är att skoja om hur jag ser ut eller känner mig. Jag gillar även när andra gör det om sig själva. Det kallas självdistans och fy fan vad härligt det är. Hade jag inte varit trygg med mig själv så hade jag inte vågat skriva detta inlägg så lägg inte ord i min mun. Tack! Ha det så kul för det ska jag ha!

#5 - Johanna

Kul att du känner så A-M! Hoppas att alla i din närhet tar det på samma sätt och att inga som jag eller #2 finns i de kretsarna :)

Tack detsamma, ha en kul helg!

#6 - E

Tycker att detta var ett kul inlägg :) Känner igen mig... totalt sliten efter endast några arbetsdagar.