bloggkommentatorerna

Hypokondrikerns dröm
Egoina har testat olika hemmatester som finns att köpa på nätet. Det kanske är en hypokondrikers våta dröm detta? Fast en hypokondriker blir kanske sjukare om man börjar köpa tester för direkt efter att du har testat så kanske du blir sjuk? Det kräver tester inabsurdum. Dygnet runt. Livet ut. 
 
Men hur bra kan det vara och vad fyller det för funktion egentligen? Det föder förmodligen en massa oro och ångest. 
 
Vad blir nästa grej? Ett test som mäter svartsjuka, bitterhet och rasism. 
 
SKOJA!
 
//Anna-Maria
 
 
#1 - Anonym

Kanon! Har misstänkt sköldkörteln på mig pga viktuppgång och trötthet men inte vågat gå till vården pga skamkänslor. Tänk om jag bara är tjock och lat liksom?

#2 - Elise

Anonym: Haha så var fallet för mig! :) Var otroligt trött under ett år, gick upp vikt, fick nya allergier, sov mkt men aldrig utvilad, svettig... Var helt säker på sköldkörtelproblem, men visade inget. Alltså fet och lat! ;) (Fast kan lägga till att jag i efterhand förstått mkt av det var psykiskt, p.g.a. stress, var alltså mer på väg mot den ökända väggen än "fysisk" sjukdom så att säga).

#3 - Julia

Superbra ju! Man slipper åka till vårdcentralen, (jobbigt om man tex är ensamstående med barn) och kan snabbt få svar istället för att vänta tusen år på en tid. Jag gillart!