bloggkommentatorerna

Inredningskäftsmäll
Petra Tungårdens lägenhet är verkligen något utöver det vanliga. Hon har lagt upp före och efterbilder i det här inlägget. Så maffigt, dyrt och mycket av allt. Hon skriver att hennes ekonomi fick sig en käftsmäll av sommarsemestern, men käftsmällen här tycker jag är lägenheten. Jäflar alltså. Jag skulle vilja se henne gå loss på ett stort hus. Det hade blivit förbjudet lyxigt, oekonomiskt, icke miljövänligt och inte heller ekologiskt hållbart i något hörn.
 
Men det hade kittlat i magen av välbehag. 
 
//Anna-Maria
 
 
#1 - Blomma

Gillade hennes gamla lägenhet mer. Färgskalan känns dyster här.

#2 - Jeeepppp

Den är alldeles magisk, skulle dock inte kunna bo i ett sådant mörker pga skulle få migrän och lida av konstant trötthet, men vilket jäkla konstverk den är alltså! Blir typ helt till mig av bilderna!

#3 - Lisa

Roligt när man skriver "vi tog ner väggarna", "vi renoverade..." när det är duktiga hantverkare som gjort allt (gissar jag?) Hade jag haft pengar vore det väl inte så svårt att inreda ett hem som ett elle interiör-uppslag.
Mvh/vi renoverar allt själva i vårt gamla hus

#4 - Maria

Riktigt snyggt!! Jag älskar fram för allt färgerna på väggarna. Vi ska måla liknande nyans i vårt nya sovrum, fast antagligen åt det gröna snarare än blå hållet.. Och kanske lite mörkare. Härligt att det blir lite andra färger nu än vitt vitt vitt. Går ju inte sova bra i vita sovrum som vi har nu. Vem behöver ljus i ett sovrum anyway?

#5 - sheryln

Hej, jag är den mest lyckliga personen på jordens sida, efter 6 månaders sorg och sorg utan att vara med den jag älskar, försökte jag allt mitt bästa för att jag ska göra min älskare lycklig men det verkar aldrig Träna bra det var som att jag gör allt förgäves men allt tack går till Dr Ogundu för att komma att förändra alla mina bekymmer och sorg till glädje. Jag kände den stora mannen när jag läste några underbara vittnesbörd om Dr Ogundu hur han har hjälpt många människor på deras förhållande problem jag läste en tidning när jag såg stora vittnesbörd, liksom min besvär då bestämde jag mig för att inte slösa bort tiden eftersom jag har Missade min älskare så mycket jag bestämde mig för att kontakta honom och dela allt mitt problem med honom som han berättade för mig att inte oroa sig för att han försäkrar mig om att inom 48 timmar allt skulle bli sorterat ut jag trodde Dr Ogundu så mycket på grund av hur han har varit Hjälpa många människor, min pojkvän som lämnade mig för gott plötsligt svarade min text och skickade tillbaka mina samtal och bad mig att tacka honom, jag var så glad, är så tacksam mot Dr Ogundu för vad han har gjort för mig och jag lovar att vittna om hans godhet Hela mitt liv. Om du passerar samma problem eller något slags problem kontaktar du den här fantastiska mannen på sin e-postadress: {drogunduspellcaster@gmail.com}

1. Få din älskare eller man tillbaka
2 Lotteri stavning
3 Om du inte kan uppfylla din partner
4 viktminskning stavning
5 Skilsmässa stavning
6 marknadsföring på kontor
7 Få pengarna tillbaka
8 Graviditet stava för att bli gravid baby
9 kärleksspell
10 äktenskapsengagemang och så många fler
11 Pengar stava / lycka till stavning

#6 - Fille sans coeur

Lisa - ska hon hela tiden skriva "vi bestämde att hantverkarna skulle riva ner väggarna så det gjorde de" istället?

Vilken fin lägenhet, älskar färgerna. Jag tapetserade om min gamla lägenhet till grått och hade gärna sett dieselgrön eller bläck-blå på väggarna men kunde inte få det. Blev inte trött eller mörkt alls.

#7 - Lisa

#6: Man kan ju skriva på andra sätt, istället för "vi" kan man skriva hantverkarna. Eller såhär: "Väggarna togs ner". Skitsamma, det är kanske så man uttrycker sig när någon annan gör allt jobb.

#8 - Ida

Jaha.. var det igår eller idag som de sa att vi nu lever över våra tillgångar i världen för detta året. Det är fan sorgligt. Folk river runt och slänger ut helt funktionsdugliga hem. Har till och med stört mig så mycket på Elaine Eksvärd der senaste för hennes "intresse" för inredning när det bara handlar om att riva ut och bygga nytt på ett helt ok hus. Folk har för mycket och för stora krav, och har ändå mage att klaga på höga priser! Skandal ju..

#9 - Elise

Ida; Håller helt med. Det är vidrigt att se. En väns föräldrar sålde ett fint hus vid kusten nyligen. För att höja värdet renoverade de köket något halvår innan, fint, ljust och neutralt liksom. Vad tror du de som köpte huset gjorde typ första veckan? Jo, rev hela köket för att göra om "exakt som man själv vill ha det". Känns äckligt bara.

#10 - Nora

#9, Jag håller helt med. Fruktansvärt löjligt. Folk shoppar och konsumerar som idioter, och sen drar de ner på köttet eller köper en ny extra miljövänlig bil för att rädda klimatet för att det är det som är på modet. Sånt fruktansvärt hyckleri och slöseri med resurser. Spelar det någon roll om köket inte har riiiktigt rätt vita nyans? Folk är så himla bortskämda. Jag bor sedan 9 år utomlands, faktiskt bl.a pga denna sidan hos en stor del av det svenska folket.

#11 - Katja

Förutom att den blå färgen borde förbjudas att måla väggar med så gillar jag att inredningen är perfekt osvennigt olagom. Mer sånt, om inte annat så för att det alltid retar någon (några) :P