bloggkommentatorerna

Killen med Kennedyaura
Anna Kinberg Batra har avgått. Otippat tycker jag så här ett år innan valet. Det verkar som partiet har tappat 4% av väljarna. Från 21% till 17%. En av dem är Blondinbella. Hon har gått över till Centern. Men jag tror knappast att det är BB som har fått de där 4% att välja ett annat parti. Jag tror snarare på att det är vita män med väldigt högervridna åsikter som har lämnat för ett parti som har bokstäverna S och D i namnet. Tyvärr. 
 
Om jag fick ta över Daniel Redgerts roll som PR-geni för en kväll och Moderaterna hade hyrt in mig för min experthjälp, så hade jag sagt till dem att välja den här killen med en jävla Kennedyaura. Man studsar till när man ser karln. Det är EXAKT så det skall vara. En person i ledande postition måste ha något extra och det har Johan Forssell. (Ingen bra deal för mig eftersom jag nu ger dem mina råd gratis genom den här bloggen.) 
 
//Anna-Maria 
#1 - Anonym

Studsar till? Kennedyaura? Har du länkat till fel bild??

#2 - Karin

Jag håller med. Snyyyygg!

#3 - Josefine

Har du inte hört talas om Annie-effekten?
Vid förra valet gick jag från att rösta på moderaterna till att rösta på centern.

Uppskattar att C är tydliga med deras syn på SD. Att jag valde att inte rösta på M då hade inget med AKB att göra utan beror på sunkiga gubbar som Tobias Billström och Hanif Banin.

#4 - Sara

Den där killen har ju lika mycket karisma som ett papper 😄

#5 - Malin

Agree! Han är jäkligt vass.

#6 - Tove

De har förlorat väldigt många väljare till centren, så det är inte bara SD. Tror snarare att de som är emot invandring röstar på SD och de som är för röstar på C (typ som Bella) ngen röstar på Moderaterna som försökt vara mitt emellan men bara blivit otydliga. Till skillnad från både SD och C har de inte tagit någon tydlig ställning invandringsfrågan.

#7 - Jeanette

Har du kollat vilken dialekt han pratar? Tänker gotländska eller finlandssvenska - segern är klar! :D

#8 - Mary

Har du kollar upp vad han står för?
Jag hae följt honom sedan han var med i MUF och han är ett av skälen till varför jag hellre väljer ANNIE LÖÖF än partiet som tror att det räcker med att byta ut partiledaren när hela ps är ruttet och man har knivhuggare i ca 6 förbund (tänker på händelser från 2015/2016) som hellre ser partiet falla än leds av en skarp kvinna från storstaden!

#9 - S

Har ett parti gått från 21% till 17% har de förlorat 19% av sina väljare. Trodde ni var lärare och eventuellt hade koll på skillnaden på procent och procentenheter..

#10 - A-M

#8-9 Jag röstar inte på M så för mig spelar det ingen roll. Tappat procentenheter. Sorry för fel.

#11 - Ida

Alltså, A-M röstar ju inte höger (om hon inte helt plötsligt bytt värderingar) så ni behöver inte förklara för henne varför Johan är ett dåligt val till partiledare för M. För jag antar att hon ändå inte vill se honom som stadsminister om ett år ;)

#12 - Ida

Haha, hann inte se att du skrev själv A-M :)

#13 - Stina

4 procentenheter

Svar: Ja ja.
bloggkommentatorerna

#14 - Karolina

Varför jaja? Det är ganska stor skillnad på procent och procentenheter...

#15 - Åsa

Behöver de inte någon som kan visa lite stake? Som Anders Borg? Höhö ;)