bloggkommentatorerna

Leos body double
Fredrik Wikingsson tjatarinstagram om att han hela tiden (när han är utomlands) får höra att folk tror att han ÄR Leonardo Di Caprio. Jag kan förstå varför folk tror det men eftersom man är svensk och vet vem Fredrik är så tycker man att det är lite konstigt. Så lika är de inte. Men Fredrik sticker förmodligen ut lite som en filmstjärna bredvid Filip. Speciellt när ett filmteam är med dem och när folk tänker filmstjärna så letar de i hjärnkontoret efter den som är mest lik och så hamnar de på fliken Leo. Fast nu var han i och för sig på semester med sin fru? Hmm. 
 
Jag och Mia konstaterade via sms i morse att Leos storhetstid utseendemässigt försvann någonstans 2013. Det var efter Den store Gatsby och Wolf of Wallstreet som något hände. Han åldras inte med värdighet som Fredrik Wikingsson gör. Fredrik blir snyggare med åren men Leos pojkaktiga drag gör det svårare.
 
Det var vid den här tidpunkten, runt 2013, som Leo började intressera sig för havet och har numera blivit en av havets stora beskyddare. Det är jättebra, men är det någon mer än jag som ser kopplingen mellan kroppsligt förfall och hans fascination för hav? 
 
Leos selfies ser numera ut såhär. Det säger allt. Han har gett upp. 
 
Men havet tackar och bockar. 
 
//Anna-Maria
 
 
#1 - Hanna Karlsson

Kroppsligt förfall kan jag inte hålla med om!

#2 - Petra

Så himla elakt och ruttet skrivet, sluta kroppshetsa!

#3 - L

Föreställ er att den här bloggen hade drivits av två män som pekade ut en kvinna i "kroppsligt förfall". Ofräscht.

#4 - Anonym

Oj, det här kändes inte som er stil faktiskt. ...kroppsligt förfall... är Bloggkommentatorerna hackat av bloggbevalnings kommentarsfält?

#5 - A-M

#1-4 Det här inlägget är ett försök till att skoja till det här i bloggen. Det är svårt för ironi och sarkasm missuppfattas ofta eller så tycker inte några att det är roligt och blir sura. Trist varje gång det händer för det gör att jag och Mia blir mer och mer försiktiga med vad vi skriver för att vi tänker att det kommer missuppfattas. Nu är det så att jag tycker att Leo är en av de snyggaste i världen trots att han håller på att bli gammal. Alla ser ju vilken utstrålning och karisma han har. Släpp ner honom i vilken by som helst i Sverige och folk hade glott ögonen ur sig pga snygg. Därför är han också en av världens mest hyllade människor och därav plus att han är man så tycker jag att man kan skoja om kroppsligt förfall. Det hade inte varit roligt om det var en kvinna och därför hade det inlägget aldrig skrivits av mig. Jag vet vad jag gör så att säga.

#6 - Anonym

Älskar er blogg och när ni "skojar" till det! Tycker tyvärr det blivit mindre av den varan och mindre kommenterande om olika händelser i bloggar antagligen en del pga att det är svårt då man måste vara politisk korrekt hela tiden. Sluta inte tycka och tänk! Ni är bäst!

#7 - Pamela

Håller med om att han var snyggast under Gatsby! Min spaning är också att många karlar blir några snäpp snyggare i skägg, men Leo ska absolut inte ha det! Passar honom inte alls. Han är en av de få som ska vara slätrakad hela tiden.

#8 - Linn

Enligt mig så har Leonardo dicaprio något speciellt och jag har alltid tyckt att han varit snygg! Som mest då i the great gatsby. Anser för övrigt som flera andra nämnt att "kroppsligt förfall" bara är sjukt vidrigt av er att yttra.........

#9 - Tatiana

Vad BRA att en megakändis som DiCaprio gör nat vettigt med sin Insta istället for en massa hjärndöda egocentriska komplett ointressanta upplagg som typ alla andra gor. Refreshing minst sagt. Go Leo. Ett exempel pa en RIKTIG Influencer, inte en wannabe. Hans intresse for natur och miljö har inget med kroppsligt förfall att gora utan att han verkligen har genuint intresse for annat an sig själv.
Och hur åldras ni två damer som driver denna blogg? Med värdighet eller inte?

www.fargosisters.com

#10 - A-M

#9 Håller med dig om jag ska vara seriös. Men nu skämtade jag i inlägget.

#11 - Anonym

Om skämt inte går hem är det klädsamt att ursäkta sig och inte beskylla sin publik för att vara dumma. Skämt är aldrig bättre än sin publik...gammalt djungelordspåk. Men åh andra sidan säger ju Ribbing att det är värre att påpeka etikettsbrott än att begå dem... Äh vad fan! Skit i Ribbing! Skämtet flög inte. Sura inte ur på publiken!

#12 - Johanna P

Är inte Leo lite lik Anders Bagge på sista bilden?!

Tyckte inlägget var kul för övrigt. Att en kvinna skämtar om framgångsrika män, som inte på långa vägar är utsatta för samma kroppshets och ideal som kvinnor, kan jag inte se problemet med. Sparka uppåt, ni vet?

#13 - Anonym

Men geez! Har vi verkligen blivit så känsliga? Är verkligen ett satiriskt blogginlägg om en av världens största manliga skådespelare så upprörande? Jag tyckte det var kul! Mer sånt tack!
Samt, varför är alla så pigga på att skicka iväg uppläxande kommentarer så fort de tycker att någon har tåat på gränsen för vad hus de tycker är

#14 - Katja

Helt tvärtom i mitt tycke! Leo blir klart hetare med åren. Förr var han bara sliskig. Började gilla honom just ungefär vid Gatsby-tiden :P

#15 - t

#12 Johanna, +1!

Jag tyckte också inlägget var skoj! Inte ens nära opassande.

#16 - Ajlin

Body of Lies och Blood Diamond-tiden. Ojojoj! Har en forever lifetime-crush på Leo. Älskar också att han gör något stort och viktigt med sitt kändisskap och sina pengar. Karln har ju fan allt.

#17 - Elin

#12: Jag är så trött på uttrycket "sparka uppåt., Varför sparka överhuvudtaget? Är det en mänsklig rättighet vi har?

Ja, är man rik och har makt är man ju per automatik en robot och har inga känslor och kan inte bli sårad.