bloggkommentatorerna

Nostalgi och nya stjärnor
Igår fyllde Englas dotter Jolie tio år. Engla skrev ett jättefint blogginlägg till henne och jag grät. <3
 
När man tänker tillbaka på den tiden bloggmässigt så blir jag oerhört nostalgisk. Jag och Mia hade inte startat BK ännu men under hösten 2007 så kom tankarna krypande. Allt var så spännande och nytt då och det ploppade upp nya intressanta bloggare varje dag. Det känns inte alls som att vi kommer titta tillbaka på 2017 och tänka på det som en lika spännande och unik tid. Möjligtvis är det Youtubers som kommer upp av sig själva, är sig själva och blir stora. Idag är det istället stora produktionsbolag som fångar potentiella stjärnor, formar dem till sitt eget och försöker göra dem till superstjärnor. Typ som Idol fast på sociala medier. Jag tänker på Daniel Redgert. Inget ont om honom, men han är en sån ny 2017-produkt. 
 
Vad tänker ni?
 
//Anna-Maria
 
 
#1 - L

Så overkligt att hon fyller 10 (!) år. Minns så väl när Engla var gravid med henne, och nu när hon skriver att hon var 25.. så låter det ju ungt? Så märkligt. Mvh / snart 30

#2 - Linn

Väldigt fint skrivit, verkligen. Har aldrig riktigt fattat vem han är, Daniel alltså. Är inte så insatt i Amanda och systerns liv, för jag antar de är dom som gjort honom stor i sthlms innervärld? Alltså vad gör han rent konkret mer än att synas på vimmelbilder med andra kända personer?

#3 - Anonym

Linn, det är det han gör och anledningen till att han av vissa kallas för geni . Vad som är genialiskt med det förstår jag fortfarande inte.

#4 - Ellie

Åh hjälp tänk att man följt Engla i över 10 år!? Minns hennes graviditet... Minns innan graviditeten, när hon jobbade på någon industri där hon inte trivdes, hade massa "basplagg" haha, och kändes rätt naiv och liksom gullig.. :)