bloggkommentatorerna

Ny bok
Kissie tycks ha hamnat i ett delikat läge, då hon har ett förlag, innan hon ens har någon idé på ämne. Men nu har hon fått en idé, och förlaget har gett grönt ljus till förslaget. Boken planeras att ges ut nästa höst. 

Hon frågar läsarna vad de tror boken kommer handla om. Vad tror ni?

Kissie skriver att det var kul att skriva den första boken, om hennes liv och karriär, men att nu börjar det på riktigt. Det känns därför inte troligt att det är något självbiografiskt just nu. Vore konstigt om hon hade mer info om sig själv på lager, som inte fick plats i förra boken. Hon är ung, och den senaste boken är fortfarande färsk. Det kan inte ha hänt så mycket mer (förutom allt privat som man verkligen vill läsa, men jag tror inte hon är sugen på att dela med sig av det). 

Hoppas INTE det är någon självhjälpsbok. Jag vill inte ha livsråd av Kissie, och jag vill inte att mina barn får det heller, även om det har gått bra för just henne. 

Kan det vara en roman ändå? Om en ung tjej som blir känd via sociala medier, utnyttjas, letar kärlek, bråkar, festar, får upprättelse... Nej. Romaner med självbiografiskt tema har vi sett väldigt många av, och jag föredrar dem som är skrivna av folk med författarskills. 
 
//Mia
#1 - Hj

Nähä, vad hoppas du på att det blir för bok då? :D

Svar: Det hade varit jättekul om hon visade sig vara jätteinsatt i något, och skrev om det. Typ 1500-talshistoria, och så skriver hon en bok i romanform om att vara ung kvinna år 1517. Eller annars att hon skriver något galet snaskigt om sitt privatliv, på riktigt. //Mia
bloggkommentatorerna

#2 - lars

Hej Kära Anna-Maria och Mia
Jag kan tipsa om en kvinna som har skrivit en fantastiskt spännande deckare.
Bloggare här och från Götet. Blogg författarlivet.blogg.se
Namn Kamilla Oresvärd

#3 - Cykelkatten - Cykel, punk och kärlek!

Jag vill ha livsråd från Kissie! Tänk så befriande skönt att få livsråd av en som hon och inte av nån präktig "det finns inga fel, bara olika rätt-person ;) "Härj med Kissie" skulle den heta.

#4 - Sara

#3: Ja hon har ju stenkoll på vilka sajter har snyggast kläder, bästa redigeringsprogrammet på datorn, mest effektiva concealern och... och... Ja men typ det. Hur man ska se ut och så. ;)

#5 - Hj

#4 Snyggast kläder eller snyggast kläder enligt Kissie? ;) Photoshop får hon dock gärna ge mig en lektion i, vet knappt hur man ändrar filtern på Instagram.

#6 - Anonym

"Nej. Romaner med självbiografiskt tema har vi sett väldigt många av, och jag föredrar dem som är skrivna av folk med författarskills." Haha. The Shade!

Håller helt med. Efter katastrofen som är Hannah och Amandas bokserie känner jag inte direkt ett sug efter att läsa fler böcker skrivna av personer som knappt gått gymnasiet.

#7 - Stina

Jag tycker Kissie ar grym, under ytan sa ar hon en switched on tjej med massa integritet som verkligen vet hur det ar att vaxa som person och andra sina varderingar. Hon star upp for jamstaldhet och dessutom ar det sa befrieande att lasa om nagon som helt latt kan erkanna att hon har problem med humoret ibland och aven skriver arligt om hur svara relationer kan vara. Vi borde sluta leta efter 'perfekta' tjejer och i stallet hylla de som ar manskliga som aven demonsterar att det gar att anda pa sig och utvecklas. Heja Kissie!