bloggkommentatorerna

Ny vecka
Marie Serneholt är i Spanien och meddelar att det bästa sättet man kan starta en vecka på är att åka till Puro i Marbella. Där solar man, badar och dricker smoothies. Jovisst, det ser inte oävet ut att spendera en måndag där. Men något som heller inte är fel är att vakna en måndag och inse att barnen ska till fritids/förskolan igen, för första gången på sex veckor. TjoHOOO! Fy satan, vad glada vi var, jag och barnen när vi åkte i väg igår morse. 

Vad är ert bästa sätt att starta veckan?

//Mia
#1 - Linnea

Har så konstig känsla nu, har just börjat min föräldraledighet och ska för första gången i vuxenlivet inte tillbaka till mitt jobb efter semestern, känns ju jätteknäppt, typ som att jag håller på att luras?

#2 - Johanna

Herregu vad Marie serneholt flyger?? Följer henne på insta och det är Sverige-Spanien varannan vecka typ? Sån livsnjutare men hon verkar aldrig få några arga kommenter från anti flyg-lobbyn? Tur för henne för till och med jag som inte är nån miljöhjälte av rang reagerar på hennes flängande ;)

(Är för övrigt SÅ intresserad av hennes förhållande med de vet du-Johan och undrar varför man aldrig ser honom med på resorna men den diskussionen kanske vi kan lämna till någon skvallerblogg hehe)

#3 - Jelly

Haha, underbart! Själv ska min gosse på förskola för första gången på en vecka :D haha, går kanske inte att jämföra men han längtar iaf.

#4 - Nellie

#2 Började också fundera och googlade. Då läste jag att de gjort slut 2016. Helt missat. Men sen om det är sant eller ej, det vet jag inte.

#5 - Nellie

#2 Edit - läste bara första artikeln som kom upp där det stod att hon var singel igen. Tydligen var det tillfälligt, eller inte sant, för sen kom det upp artiklar från i år där Johan, i samband med mellon, pratar om hur de blev tillsammans. Som sagt, lika bra att lämna det åt skvallerbloggarna.. :P