bloggkommentatorerna

Penntricket läggs ner?
Jag tänkte på detta när Lady Dahmer skrev att hon inte vill få pengar från spons nu i veckan. Hur skall hon och Cissi göra med Penntricket? Och mycket riktigt så kan de inte fortsätta för att de inte har hittat en sponsor som känns bra. 
 
Är inte det viktiga att sprida budskapet? Jo. 
 
De enda som förlorar på detta är vi kvinnor. Som vanligt. 
 
Trist. 
 
//Anna-Maria
#1 - Ylle

Vad hade kunnat vara en bra sponsor tror vi?

#2 - Hmhm

Vilka har erbjudit sig att sponsra men inte dög?

#3 - Emma

Så synd! Är så tacksam för Penntricket, det var de som öppnade mina ögon gällande feminismen. Önskar verkligen att de kunde fortsätta.

#4 - K

Matkasse, menskopp, barnshop kanske?

#5 - Hanna

Vad tråkigt!

#6 - Linnea I USA

Men ooooo :( go fund me? Swish? ANYTHING?!?!

#7 - Anna

Men alltså jag fattar inte riktigt? Det första man ser när man går in på LD blogg är en stor reklambanner som ofta är nätcasinon, banker osv. Varför funkar den reklamen för henne men inge någon sponsor till Penntricket?

#8 - Anonym

Anna, att upplåta reklamplats, som dessutom kan blockas med adblock, ovanför en blogg är inte samma sak som att skriva sponsrade inlägg eller köra content-reklam mitt i en podd. När det gäller penntricket så är jag inte ensam om besluten utan vi är två som ska enas.

#9 - Erika

Fast läste du ens deras inlägg om detta? Poängen är ju att en sponsor kommer att få ett visst inflytande över budskapet som förs ut - det är ju just FÖR ATT de prioriterar budskapet så högt som de har svårt att hitta sponsorer.

#10 - Anna

Svar till #8 (som jag antar är lady dahmer?): men är inte grejen med adblock lite samma som att man lätt kan spola fram i en pod och skippa reklamen? (Jag gör alltid det på alla poddar jag lyssnar på) Ifråasätter inte ert beslut, är bara nyfiken på hur ni resonerar.

#11 - sheryln

Hej, jag är den mest lyckliga personen på jordens sida, efter 6 månaders sorg och sorg utan att vara med den jag älskar, försökte jag allt mitt bästa för att jag ska göra min älskare lycklig men det verkar aldrig Träna bra det var som att jag gör allt förgäves men allt tack går till Dr Ogundu för att komma att förändra alla mina bekymmer och sorg till glädje. Jag kände den stora mannen när jag läste några underbara vittnesbörd om Dr Ogundu hur han har hjälpt många människor på deras förhållande problem jag läste en tidning när jag såg stora vittnesbörd, liksom min besvär då bestämde jag mig för att inte slösa bort tiden eftersom jag har Missade min älskare så mycket jag bestämde mig för att kontakta honom och dela allt mitt problem med honom som han berättade för mig att inte oroa sig för att han försäkrar mig om att inom 48 timmar allt skulle bli sorterat ut jag trodde Dr Ogundu så mycket på grund av hur han har varit Hjälpa många människor, min pojkvän som lämnade mig för gott plötsligt svarade min text och skickade tillbaka mina samtal och bad mig att tacka honom, jag var så glad, är så tacksam mot Dr Ogundu för vad han har gjort för mig och jag lovar att vittna om hans godhet Hela mitt liv. Om du passerar samma problem eller något slags problem kontaktar du den här fantastiska mannen på sin e-postadress: {drogunduspellcaster@gmail.com}

1. Få din älskare eller man tillbaka
2 Lotteri stavning
3 Om du inte kan uppfylla din partner
4 viktminskning stavning
5 Skilsmässa stavning
6 marknadsföring på kontor
7 Få pengarna tillbaka
8 Graviditet stava för att bli gravid baby
9 kärleksspell
10 äktenskapsengagemang och så många fler
11 Pengar stava / lycka till stavning

#12 - Blomma

I Veckans Bläcka pratar de mycket om din sponsor och hur de gillar den, använder den, hur bra den är, etc. Kanske inte samma som att bara smälla upp en banner om man måste sitta i minst fem minuter och låtsas gilla något.

#13 - THERESA

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}