bloggkommentatorerna

Pod om bloggjobb
Nu ska jag gå och lägga mig, och det sista jag gör innan jag stänger av datorn är att hitta det här podtipset. Sandra Beijer är med i P3-programmet "Fråga vad du vill", och svarar på läsarfrågor om hur det är att arbeta som bloggare. 

Det ska jag lyssna på nu. Gissar att jag kommer känna igen en del, eftersom jag och Anna-Maria snart proffsbloggat i tio år (!), men att annat är lite främmande eftersom vi inte bloggar på traditionellt vis. 

Ska lyssna på senaste Skäringer & Mannheimer också. VI hörs. 

//Mia
#1 - Maria

Vad menar ni med att ni proffsbloggar? Genuint nyfiken.

Svar: Vi startade företag och började fakturera när vi bloggat i knappt två månader. Det är 9,5 år sedan nu, och sedan dess har vi tjänat pengar på bloggen. Jag vet inte vad som definierar proffsbloggeri. Det är ingen skyddad titel, man behöver inte licens, men för oss är det mer ett jobb än en fritidssysselsättning i alla fall. //Mia
bloggkommentatorerna

#2 - Ida

#1: Proffsblogga är väl när man helt eller delvis kan leva på inkomsten från eller uppdrag kopplade till bloggen, samt publicerar ofta. Och har ett större antal läsare som inte bara är närmast sörjande eller nyfikna föredetta klasskamrater...

#3 - Johanna

Maria: Tänker att hon menar att de försörjer sig åtminstone delvis på bloggen, att bloggen är skriven för allmänheten och har ett hyfsat läsarantal? Inte en privat liten "idag var jag på Väla och köpte tre nya tröjor, sen åkte jag & barnen hem till mormor"-blogg liksom ;)

#4 - Josefine

Har tänkt lyssna på det sedan det kom ut, men har inte tagit tag i det än, men får lov att göra det nu!