bloggkommentatorerna

Roliga listor
Kul när Paula och Hugo skriver varsin lista på bloggarna, över saker som är överskattade, respektive underskattade. 

Paula är jättesugen på att ta massagekvällar med Hugo och planerar så smått för ett massagebord i hemmet. Hugo tycker att massage är smärtsamt och överskattat. Båda två är dock överens om att ett spabad på altanen är en onödig pryl - eftersom ingen av dem vill bada i den andres piss. 

Roligaste saken på listan är Hugos gurka. "Är man lite sugen på något? Ta en gurka. Är man törstig? Ta en gurka. Sjukt bra grönsak som innehåller mkt vätska." Hahaha, att ta en gurka när man är törstig är ju som att gå över ån efter vatten. För övrigt, NÄR är gurka funktionsduglig när man är "lite sugen på något"? Gurka är liksom vatten med skal. Jo, förresten! Gurka är bra att dippa. Man kommer åt dippen utan att något annat stjäl fokus. 
 
Nu blev jag också sugen på att göra en lista:

Överskattat: jättestark mat. Det smakar ju bara STARKT. Man känner inget annat. Väldigt onödigt.
Underskattat: aromat på popcorn. Aromat är ju en riktig fulkrydda, men det finns inget som lyfter popcorn lika bra.

//Mia
#1 - spiderchick

Håller med gällande stark mat. Jag har aldrig fattat poängen. Det enda som känns är ju... STARKT. Thats it. För att sedan övergå i någon slags bedövning i hela munnen tätt följt av extrem törst. Vilket i och för sig kan vara bra eftersom jag annars dricker så dåligt med vatten.

#2 - Jenn - forever abroad

Jaaa, stark mat är verkligen överskattat. Inte ens jättestark, utan bara stark, hehe. Jag tror dock man blir van och tillsist bedövar alla sina stackars smaklökar, eller typ dödar dem. Jag bodde i Indien ett tag och tillslut var jag van liksom. Men några veckor efter jag flyttade tillbaka till Europa så föredrog jag ostark mat igen ;)

Okej, POPCORNTIPS! Dipp, alltså dippkryddan innan man mixat den, på popcorn!!! DU måste prova!

#3 - Johanna

Nej nu! En tuggurkabit (så heter det i min familj) är ju supersnacks! Perfekt krispighet, fräsch smak, uppfriskande kyla, och lätt att skära så tjock bit du är sugen på just för tillfället.

Sen att det inte mättar får väl tyvärr ses som en nackdel, men... ;)

#4 - Isabelle

Men alltså stark mat <3 Sambal oelek, sriracha, chili och jalapeños används flitigt här hemma. Älskar sambal pga man kan ha det i väldigt många olika maträtter 😍 Mötte dock min match en gång när jag åt en arrabbiata ute; sa till kocken att den gärna fick vara stark då jag äter mycket starkt. Alltså den... Jag blev röd runt hela munnen, läpparna svullnade och näsan bara rann 😂