bloggkommentatorerna

Rubrik: Augusti
Nu börjar augusti, som många bloggare verkar ha som favoritmånad. Nystart, nya mål, nya utmaningar, osv. Folk har ju så roliga jobb och spännande arbetsuppgifter, som de längtar efter att sätta tänderna i. Typ gå på möte på något bokförlag, eller starta ett samarbete med något skönhetsmärke. Vanliga människor jublar generellt inte lika mycket. Tio minuter in i första arbetsdagen så känns det som att man aldrig varit borta. 

Själv tycker jag att augusti är en väldigt härlig månad i sig. Varje dag med fint väder är en bonus, en gåva. Det är fortfarande ljust, det är fortfarande liv i samhället här hemma. Kräftskivor, kvällsbad och lagom mycket folk på Liseberg. Men House of Philia sätter i det här inlägget fingret på något. Det som skaver är att man väntar på en förändring. Man ställer sig beredd att börja en ny termin, möta en ny höst, ta på sig varma kläder. Därför är 24 grader den tionde augusti inte samma sak som 24 grader den tionde juli. 

Men vad tänker ni njuta av i augusti? 

//Mia
#1 - Tove

Att hela augusti är någon sorts söndag alltså ? Hmm jag vet inte.... har nog mer sån känsla sista semesterveckan än relaterat till vad det är för månad. Men jag är ingen juli-person heller, min hjärna går på lågfunktion när temperaturen kryper över 22 C.

Får dock lite ångest av att känna att jag snart ska börja jobba igen. Började jobba i april efter studier och då var det ju bara röda dagar jämt och semestern framför sig. Men en oändligt lång mörk höst utan klämdagar och röda dagar skrämmer mig verkligen (Kanske dock blir bra ifall jag börjar känna mig tryggare på jobbet med tiden)

I augusti ska jag njuta av min första egenfixade utlandsresa! Betalad för mig själv och sambon med mina första riktiga löner :) Så det är ju ett klart plus med att jobba.

#2 - Ella

Jag är ingen sommar/värmeälskare direkt, men just augusti gillar jag. Brukar vara fint väder, folk är glada efter ledigheter, och så närmar sig min favoritårstid: hösten! :D

#3 - Angela Herrmann

jag tänker njuta av semester. Jag har bytt jobb innan sommaren så jag får bara 2 veckor i augusti. Det blir ingen semester resa som vi brukar. Men maken har grejat med sovrummet hela hans semester. Det är inte klart men en bra bit på vägen.

#4 - Mariah

Augusti är en härlig månad och kommer även att ha semester under denna perioden med olika utflykter

#5 - Ida

Åker till Gotland vecka 33 och hoppas på varma dagar och sol!

#6 - Beatatjata

Njuter av sommarmånaden augusti! Börjar jobba nästa vecka (och är en vanlig människa som älskar mitt jobb och ser fram emot jobbstarten :-)) men nystartskänslorna får vänta till sept och de varma kläderna tills temperaturen säger till. I aug vill jag bada och äta ute och göra utflykter på helgerna. Får väl se om jag går raka vägen till vardagsstressen utan att passera gå :-)

#7 - Katja

Augusti är den bästa och kanske riktigaste sommarmånaden :P

#8 - Karin

Jag ska föda barn inom de kommande veckorna så jag hoppas få någon eller några augustiveckor att njuta av att inte längre vara gravid...

#9 - Ida

Karin: Jag födde barn den här sommaren och såhär i efterhand föredrog jag att vara gravid i värmen än att amma (dvs läckande bröst) och ha 8 veckors avslag i sommarvärmen. Lycka till!

#10 - Bella

Jag tänker njuta av sommaren. De senaste åren har sommaren inte kommit igång förrän i augusti. Förra sommaren var, i alla fall i min del av landet, augusti och september de finaste månaderna. Juni och juli regnar bort.

#11 - Hanna Karlsson

Jag tänker njuta av att det är ljust några veckor till och hoppas på att det även blir varma dagar. Vädret som har varit den här sommaren har passat mig perfekt. Soligt och varmt men inte för varmt. Jag tänker även njuta av att fotbollen (är fomare) snart drar igång igen. Tycker den säsongen är alldeles för kort.

#12 - Cami

Jag njuter av att det börjar gå mot vår här i sydamerika. Vi har haft en väldigt kall vinter uppe i bergen och det ska bli skönt med lite varmare morgnar så man slipper förfrysa när man hoppar ur sängen.

#13 - Dalle

Åh, men det är väl himla synd att börja ställa in sig på höst redan i augusti?! Då förkortar man ju sommaren på ett sätt som känns väldigt kontraproduktivt och onödigt, varför gör man sig den otjänsten? Jag har sommarlov fram till skolstart som här i Malmö är den 16/8, och fram tills dess är det sommar och ingenting annat! Sen kan jag nog tänka att det är sommar fram till den 1/9 och att hösten börjar först i september!

#14 - Karin

Ida: Tack! Det är andra barnet för mig så jag är medveten om att det inte är så värst glassigt att vara nyförlöst men det är ändå skönt när urinblåsan får lite svängrum och magomkrets och vikt minskar istället för att öka.

#15 - sheryln

Hej, jag är den mest lyckliga personen på jordens sida, efter 6 månaders sorg och sorg utan att vara med den jag älskar, försökte jag allt mitt bästa för att jag ska göra min älskare lycklig men det verkar aldrig Träna bra det var som att jag gör allt förgäves men allt tack går till Dr Ogundu för att komma att förändra alla mina bekymmer och sorg till glädje. Jag kände den stora mannen när jag läste några underbara vittnesbörd om Dr Ogundu hur han har hjälpt många människor på deras förhållande problem jag läste en tidning när jag såg stora vittnesbörd, liksom min besvär då bestämde jag mig för att inte slösa bort tiden eftersom jag har Missade min älskare så mycket jag bestämde mig för att kontakta honom och dela allt mitt problem med honom som han berättade för mig att inte oroa sig för att han försäkrar mig om att inom 48 timmar allt skulle bli sorterat ut jag trodde Dr Ogundu så mycket på grund av hur han har varit Hjälpa många människor, min pojkvän som lämnade mig för gott plötsligt svarade min text och skickade tillbaka mina samtal och bad mig att tacka honom, jag var så glad, är så tacksam mot Dr Ogundu för vad han har gjort för mig och jag lovar att vittna om hans godhet Hela mitt liv. Om du passerar samma problem eller något slags problem kontaktar du den här fantastiska mannen på sin e-postadress: {drogunduspellcaster@gmail.com}

1. Få din älskare eller man tillbaka
2 Lotteri stavning
3 Om du inte kan uppfylla din partner
4 viktminskning stavning
5 Skilsmässa stavning
6 marknadsföring på kontor
7 Få pengarna tillbaka
8 Graviditet stava för att bli gravid baby
9 kärleksspell
10 äktenskapsengagemang och så många fler
11 Pengar stava / lycka till stavning