bloggkommentatorerna

Säker stil
Lyssnade på Säker Stil-podden under en promenad precis och hoppade till av chockartad glädje när Ebba helt plötsligt nämner vår blogg och citerar en del av Mias inlägg om augusti. Roligt och proffsigt av Ebba att nämna varifrån hon hämtat tankarna. Ebba är en av de sociala media-profiler som länkar flitigt till andra och det har hon alltid gjort. Det sker inte speciellt ofta annars faktiskt. Bloggare och poddare hämtar förmodligen ganska ofta inspiration och idéer från varandra utan att ge cred för det. Ibland sker det så klart utan att man är medveten om det, men om man vet med sig att man har hämtat information från någon så borde man nämna det. 
 
Det var intressant att höra Ebba och Emilia prata om hur de förhåller sig till kritiska kommentarer och hur bra de tar sånt. Jag blev imponerad av deras coolhet inför det. Att de ser kritiska kommentarer som engagemang från läsarna och att det är fantastiskt att de har en sån förmån att ha stora konton på sociala medier. Fint tänkt. 
 
Sen var det kul att lyssna på pratet om sommarsex i avsnittet också. Jag skall inte avslöja något. Det får ni lyssna på själva. 
 
//Anna-Maria
#1 - Johanna

Har ni tänkt på att Isabella löwengrip alltid har färska snittblommor och färsk frukt upplagt på fat när hon kommer hem från sina resor... unnar henne alla fruktfat i världen men en spaning som kräver uppmärksamhet!

#2 - Hanna Karlsson

Jag tycker att det behövs mer länkkärlek både på bloggar och instagram.

#3 - Sandra

Jag tycker att länkkärlek och hänvisningar är superbra och ganska viktigt för bloggvörlden. Är alltid själv supernoga med att credda om jag lånar tips och idéer. Minns en gång när en mellanstor bloggare varit inne på min blogg och kommenterat på ett inlägg med ett tips som hon verkligen gillade. Två dagar senare tipsade hon vidare om mitt tips - utan att nämna var hon fått inspiration. Det tyckte jag var så snålt att jag helt slutade läsa hennes blogg faktiskt. Tror verkligen man har allt att vinna på en generös inställning :)