bloggkommentatorerna

Sminkinsta
Följer ni sminkbloggare? Och sminkinstagrammare? Jag följer en del, men är ganska oinsatt, bortsett från nagellacksnördarna som jag har bra koll på. Men det är vansinnigt kul att se lyckade sminkningar. Och att titta på folk som sminkar är smått hypnotiskt. Linda Hallberg är ju en av höjdarna i skrået, och hon tipsar här om sina favoritinstagrammare inom smink. Bra tips va? Och saknar ni någon på listan så meddela Linda. 

//Mia
#1 - Anonym

Åh kan du inte tipsa om några nagellacksnördar som du tycker är bra. Jag älskar sånt 😊

#2 - Anonym

Var är KillerColours?? Vad i

#3 - Thesadbox

Följer typ alla makeup youtubers! Helt besatt och så avslapnande att se när folk lägger makeup på sina ansikten och berättar om vad de gör :)

#4 - Cykelkatten - Cykel, punk och kärlek!

Klarar inte av sminkbloggar och -videos. Får såna "tjejen mittemot mig på tunnelbanan som sminkar sig och målar naglar så hela vagnen stinker"-vibbar av de flesta :/ Resultaten brukar dock bli ashäftiga så RESPEKT!

#5 - Malin

Älskar Imakeyousmile.se (även på insta), allt från lätta, naturliga vardagssminkningar till färgsprakande partysminkningar med tydliga steg-för-steg-anvisningar! Rekommenderas!

#6 - Hej

Hahaha, läste "sminkinista", som i "fashionista" liksom. Tyckte det var vansinnigt tramsigt tills jag upptäckte min felsägning och skrattar nu så jag gråter!!

#7 - Louise Troeng

Tack för tipset!