bloggkommentatorerna

Bebislycka!
Fredrik Eklund och hans man har äntligen fått sina efterlängtade barn. Milla och Frederick. Om man vill se överdåd framöver gällande kläder, barnleksaker och kalas så vet man var man skall titta någonstans. 

Grattis till tvillingarna!<3

//Anna-Maria
#1 - Ellen

Är det lite lite.. weird att döpa sin unge till samma namn som man själv har?

#2 - Jossan

Svar till Ellen:
Märkligt men också vanligt i många länder.

#3 - Cecilia/"Språkstjärnan"

Ännu märkligare att ha två pappor (eller två mammor), tycker jag fortfarande. Det skulle vara totalt otänkbart när jag själv var barn på 60-70-talet.

#4 - Pia Svensson

Hejsan <3<3<3<3<3
Jag älskar att ge bort julklappar :) Detta här kallar jag för karma shopping: Man får tillbaka för allt man handlar på nätet. dessa sidor tycker jag bäst om <3<3<3: https://www.cashbacker.se/ny-medlem/194584 och https://www.refunder.se/bjud-in/5524ec9c9221e .
Kram och lycka till <3<3<3

#5 - Lisa

Cecilia: så tröttsamt att du tycker det är märkligt.... all kärlek är väl fantastisk i den här världen vi lever i

#6 - Grit

Svar till Cecilia: På 40/50-talet var det inte accepterat att föda ett barn utanför äktenskapet. Är det inte skönt att våra värderingar har förändrats med tiden?

#7 - Cecilia/"Språkstjärnan"

Reaktionerna var väntade på min "icke-politiskt-korrekta" kommentar... Men Lisa, observera att jag inte har några synpunkter på homosexuellas kärlek till varandra utan det jag har kommenterat är när barn kommer in i bilden.

#8 - Sara

#3 synd vi inte kan skicka tillbaka dig till 60-70-talet, då skulle vi slipper läsa homofoba kommentarer från dig. Kram

#9 - Anonym

Någon som vet hur det gick till? Är barnen adopterade av någon ofrivilligt gravid tjej, eller har de använt surrogat? Så himla blandade känslor för surrogat. Känner att det är okej om det är helt frivilligt någonting man vill göra för en kompis, men inte okej när det kommer in pengar i bilden och det blir en affärsverksamhet.

Svar: Surrogat.
bloggkommentatorerna