bloggkommentatorerna

Biancas podcast
Funderar på om jag ska ta och lyssna på Bianca Ingrosso och Alice Stenlöfs nya podcast, eller om jag ska skita i det på grund av att jag är så mycket äldre än dem. De har i alla fall fått jättebra kritik om man kollar kommentarerna på bloggen, efter första avsnittet, men generellt så får nya podcasts otroligt fin respons av trogna läsare och följare. Det är väldigt gulligt, men gör att jag alltid tvekar lite innan jag lyssnar. Jag har tänkt på det många gånger, särskilt när storbloggare börjar podda, och trots att de vanligtvist får elaka kommentarer under varenda inlägg så är det alltid översvallande hyllningar kring podden. Antagligen för att näthatarna inte orkar lyssna. Det är som sagt härligt, och säkert behövligt eftersom det trots allt är mycket mer nervöst att lägga upp ett nytt podavsnitt än att publicera ett vanligt inlägg. Men det kan vara bra att tänka på att man inte ska tro på allt och skruva upp förväntningarna för mycket inför första lyssningen. 

Har ni lyssnat på Bianca och Alice än?

//Mia
#1 - Hanna

Lyssnat och de är toppen! Ps. 39år.

#2 - Christina

Ja, jag har tänkt lyssna på deras podd och jag är 42 år :-) Tycker att det ofta är kul att lyssna på och ta in vad andra, oavsett ålder, pratar om. Bara för att någon är mycket yngre (eller äldre) så behöver det ju inte betyda att det inte är intressant/kul/osv!

#3 - Anonym

Ja, den är bra mycket roligare och mer levande än Englas pod i allafall.

#4 - hanna

Har också lyssnat och tycker den är bra, trevlig och bra producerad liksom. Inget masterpiece men en småputtrig pratpod. Har inte sett Wahlgrens värld så jag blev positivt överraskad av att Bianca är så öppen! Jättekul ju!

#5 - Johanna

Nej... försökte lyssna men det gick bara inte. Tappade intresset redan i inledningen när nån producent-snubbe sa att han var där för att ”ta hand om flickorna” (citat ur minnet). Men inser att jag nog inte är målgruppen.

#6 - Maria Anderzon - Vegansk Skönhetsblogg

Håller med! Har väldigt svårt för att lyssna på yngre, vi lever så olika liv och oftast, inte alltid saknas insikter, erfarenheter och en smula allmänbildning i poddar med 18-22 åringar. Tacka vet jag Adam o co, inte missat ett enda avsnitt ❤️

#7 - Fia

Johanna, Vad gjorde det om han sa att han ska ta hand om dem? De är kompisar och typ lika gamla. De skulle nog kunna säga exakt samma sak tillbaka dvs ”vi ska ta hand om dig”. Det hade ju isf varit ännu värre. Men de är som sagt vänner och lika gamla. Man går inte dra den här metoo-grejen för långt. Metoo är för viktigt och får inte missbrukas