bloggkommentatorerna

Bloggarna från förr - bloggar fortfarande
God fortsättning! Hoppas ni har haft en bra jul, för det har jag haft. 

Jag läser i kapp lite nu, och ser att baaam.se har skrivit en återblick om de största svenska bloggarna. Jag hittade egentligen texten när jag googlade på hur gammal Paow är (23), men blev såklart intresserad när jag såg rubriken. Textens vinkel är att tiderna förändras – förr i tiden fanns det bloggare, och numera finns influencers. Se vad som hände med de gamla bloggarna efter hajpen!

Facit: alla bloggar fortfarande. 

Japp. En gång bloggare, alltid bloggare. 

//Mia
#1 - FFSaraFP

Oj, trodde Engla var mycket äldre? Kanske för att hon har så stora barn.

#2 - Hanna Karlsson

Åldern på Engla stämmer inte. Hon är 35. Men jag blev lite besviken på inlägget. Tycker de kunde tagit reda på vad bloggare gör som inte bloggar längre. Det finns flera personer som jag funderar över var de tog vägen. Till exempel Catya, hon bloggade på blogg.se och visade aldrig sitt ansikte. Undrar vem hon var. Sen följde jag även Petra, petraodanielbloggar.blogg.se (tror adressen var så iallafall). Dessa personer vill jag verkligen veta vad de gör nu.

#3 - Amanda

Ska man göra en artikel kan fakta åtminstone vara rätt.Åldern är fel på flera av bloggarna bl.a paow som är 24 år och engla 35 som någon redan skrivit.

#4 - Ella

Följde Leagally Blonde back in 2005, kan fortfarande sakna att läsa hennes blogg.

#5 - At

Lite fel summering dock då Karolina Skande (bäst!) inte längre bloggar, mig veterligen. Eller är det jag som missat något?

#6 - Anonym

Man glömmer hur ung Paow är, eftersom hon varit känd så länge. Skönt ändå, att hon är så ung, så kan man förfasas lite mindre över valen hon gör. Hennes hjärna är inte ens färdigutvecklad.