bloggkommentatorerna

Förkovran
Sandra Bejier skriver ett inlägg om vilka serier hon har sett i december. Bra att tipsa om det! Själv skall jag se Fröken Frimans krig, säsong 3. Sista säsongen om man får tro GP. Jag måste också se Handmaids tail. Den har jag hört så mycket om. 
 
När det gäller litteratur så skall jag läsa klart del tre i Ferranteserien, Norra latin av Sara Bergmark Elfgren och de två första Giolitoböckerna. Om jag hinner så skall jag läsa Björnstad av Fredrik Backman också. (Jag kommer aldrig att hinna alla.) Men jag vill!
 
Vad skall ni se och läsa på jullovet?
 
//Anna-Maria
#1 - Ida

Jag hoppas på att hinna läsa hela Ferranteserien. Har läst på ettan hela hösten till och från men inte haft ro att sätta mig och plöja.
Björnstad ligger också redo att läsas!
Hinner jag så ska jag ta mig igenom Knutbykoden också.

#2 - Therese

Rekommenderar att läsa handmaid's tale innan du tittar på tv-serien om du inte läst boken än. Jag ger bort de flesta böcker efter jag läst dem men handmaid's tale står kvar i bokhyllan och jag kommer definitivt att läsa om den med jämna mellanrum.

#3 - Ellie

Åh förstår inte varför ingen i Sverige tipsar om The Leftovers? :) Helt fantastisk serie med Justin Theroux som visar kroppen en hel del mums men främst en riktigt bra story. Spännande som fan. Den fastnade helt i min hjärna!

#4 - Sanne

Ska se klart säsong 2 av The Crown och börja se på serien Dark. Har hört en hel del bra grejer om den sistnämnda! Jag hoppas på att få en del böcker i julklapp som jag kan börja läsa i...

#5 - L

Läs Björnstad först och främst, jättebra ju. Jag håller på med Vi mot er, nu, fortsättningen. Älskar Fredrik Backmans alla böcker.