bloggkommentatorerna

Gynning är lucia
Såg ni när Carolina Gynning lussade på stan? Hon har skrivit om det här, om att det var väldigt populärt. Jag såg dock filmerna på instastory, men de lär försvinna vilken minut som helst, och där såg folk vettskrämda ut. Sådär som svenskar är i offentliga miljöer. 

"HÄR KOMMER LUCIA ALLIHOPA! NU KOMMER LUCIA!" skrek Carolina när hon rusade ut på gågatan. Inte helt olik Tiffany Persson i sin framtoning, faktiskt, även om Gynning är oändligt mycket vackrare. Och man såg folk kuta förbi i panik. Axlarna flög upp och huvudet så långt ner som möjligt för att inte dra till sig någon uppmärksamhet. Inne i butikerna låtsades folk inte märka att det kom in en kändis i luciakläder, högt skrålandes. En enda kommenterade saken, en kille i en blomsteraffär som nervöst frågade vad hon håller på med. Hoppas hon lägger ut detta på bloggen också, för det är otroligt. 

Gynning lovar att det ska bli en tradition, och den idén omfamnar jag verkligen. 

//Mia
#1 - Maria Anderzon - Vegansk Skönhetsblogg

Älskar Carolina, hennes personlighet är fantastisk ❤️ Sen är hon ju hur snygg som helst men jag tycker ändå hennes sätt att vara är ännu härligare .

#2 - Cami

#1 Maria: Ja, visst ar hon underbar? Jag blir sa glad av att se hennes fullkomligen sprudlande personlighet.

#3 - Anonym

Såg aldrig men tycker generellt illa om när folk far ut sådär. Nu för tiden tror jag folk nästan blir rädda om någon börjar skrika och springa på stan. Det ger bara onödig oro och är rätt respektlöst tycker jag.

Svar: Nja, men såå himla farligt är det väl inte? Folk som blir rädda för lite jippo på stan behöver hon exponeras mer för det, inte mindre. //Mia
bloggkommentatorerna

#4 - ira

Hu, jag tycker sånt bara är väldigt pinsamt.