bloggkommentatorerna

Hjälp med allt
Jag funderade vidare på det här med Blondinbella, chockad av insikten att man kan åka på skidresor där man inte ens behöver ta på sig pjäxorna själv. 

Först och främst ska jag erkänna att jag är jätteavundsjuk på Bellas liv, på vissa sätt. Mest att hon hittat rätt i karriären, och främst tack vare sitt eget slit och strategi är hon nu väldigt fri att göra det hon vill göra. Jobbet tycks ha gett henne både lycka och pengar, och det är jag helt enkelt otroligt avundsjuk på. 

Men jag fattar inte grejen med att ta hjälp med allting. Självklart delegera det man inte hinner på jobbet, och även plocka in hjälp med sånt man inte klarar av hemma. Men att ha en utomstående människa som lagar ens mat, någon som sminkar en och fixar frisyren, en annan som städar, någon som inreder, en som sköter trädgården, kanske en personlig tränare, lite extra skönhetslyx på salong ibland, en assistent som tar bilder på en och eventuellt skriver saker i ens namn (ej bekräftat i Bellas fall), en vakt som följer efter en, någon som shoppar och stylar en... Jag fattar inte hur hon orkar träffa så mycket folk hela tiden? 

Väntar jag på ETT bud så känner jag mig pressad av att behöva vara representabelt klädd. Ringer någon mig så får jag puls. Tanken på att det skulle gå runt folk här hemma och vakta, sminka och mata mig ger mig panik. Det är ju sånt jag tänker på med skräck när jag nojar över att bli funktionsnedsatt och i behov av daglig assistans. Man lär sig att leva med det, men man önskar väl ändå att man hade klarat av att klä på sig själv liksom. Nej, jag fattar inte. 

//Mia
#1 - Jenn - forever abroad

Tänker mig att man blir van. Man kan vänja sig vid mycket liksom och det handlar ofta om just det, vad man är van vid. Så det är kanske inte längre ens konstigt? Eller så är typ alternativet värre? ;)

#2 - Lovisa

jag förstår det inte heller!
Kan förstå att man tar städhjälp någon gång i veckan eller beställer mat från internet för att slippa storhandla men att ha så hela tiden?
Kan tycka det är skönt att städa hemma, att pyssla med saker plus känslan efteråt är så himla skön!
Jag är nog precis som du, skulle få panik av att vara beroende av människor.

#3 - Anonym

Tycker det låter väldigt gött!

Men jag tror det även har å göra med att hon vill visa sin framgång. Att hon är så framgångsrik att hon inte behöver göra något som en normal Svensson behöver göra. Fast iof, prinsessan Viktora gör nog rätt mycket själv jämfört med Bella. Så hon vill visa att hon är så framgångsrik att hon inte behöva göra nåt som alla andra gör.

Hade som sagt gärna haft det så själv så ja, jag är avis

#4 - h

Jag tror det handlar om integritet (vad som är integritet är ju individuellt och kan ju variera över tid). För mig är det t ex helt uteslutet att jag skulle ha städhjälp, det skulle inkräkta alldeles för mycket på min personliga integritet och göra att jag mådde dåligt. Bara det att vi ett par gånger hade hantverkare som sprang i huset var jättejobbigt för mig och inget jag mådde bra av.

#5 - Anonym

Jag tror det handlar om skryt kort och gott.

#6 - Lilly

Det beror på att hon vill fokusera och bara göra det hon är bäst på och ger mest utdelning. Allt annat slösar hennes tid. Helt rationellt.

#7 - Åsa

Jag hade fått för mig att Bella brutit helt med sin pappa, men när jag nyfiket kollade Bellas adress på Hitta så visar det sig att hennes pappa är skriven på hennes adress. Det tyckte jag verkade märkligt...

#8 - Moa

Och han verkar jobba på löwengrip invest om man ska tro hitta.se!?

#9 - Nope

Bellas pappa är inte skriven på hennes adress. Hitta hämtar inte sina uppgifter från folkbokföringen. Det finns det däremot andra sidor som gör, och han är inte skriven där.

#10 - ab

Det verkar handla mycket om att hon har råd att "köpa sig fri" från allt möjligt.

#11 - Anita

Hahaha så himla roligt skrivet! ”Väntar jag på ett bud....” osv :)

#12 - THERESA WILLIAMS

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom, men jag är den typ som aldrig trodde att jag stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

#13 - Linn

Man vänjer sig. Jag har 6 anställda som bor i mitt hem.