bloggkommentatorerna

Julefrid och julestrid
Jag försöker få lite julstämning, genom att jobba på den. Jag bakar lussekatter, pepparkakor och knäck, och så pyntar jag och pysslar en massa saker med barnen. Fail! Jag vill HA julstämning, inte GÖRA julstämning, så jag sätter på julmusik och läser juliga bloggar. Då är Colorelle väldigt mysig. Det ser enklare ut för henne. Det är det säkert inte, men det ser ut som att hon bara kan sitta vid sitt vackert dukade bord och andas in julefrid. Det ser inte ur som att hon har rusat runt svettig i ett köpcenter och letat adventsljus, eller svurit över någon stjärna som hela tiden hänger snett. 

Se på den mänskan. Hon har inte stått på Legoavdelningen på Toys r us mitt i rusningen och försökt googla upp vilket byggset det är ungen önskar sig mest. Hon har druckit hemmagjord vinglögg som hon inte behövt göra själv, vid det här stämningsfulla bordet hela eftermiddagen. Så kan man också ha det. 
 
Nu fattar ni vad jag är ute efter. Ge mig bästa julbloggtipset!

//Mia
#1 - N

http://mykindofchristmas.blogg.se

Lagom, men inte för prestigefull haha.

#2 - Elin

Tycker att ni ska kommentera bilden till Margauxs inlägg om nära döden. https://margaux.elle.se/nara-doden/

#3 - Frida

Det här är den blogg som levererar mest julstämning just nu tycker jag! https://mokkasin.femina.se/

#4 - Maria Anderzon - Vegansk Skönhetsblogg

Jag älskar julen, nästan lite för mycket.
I min senaste video som finns uppe idag klär jag granen - julstämning DELUXE 🎅🏼

#5 - Martin

Här kommer min egna nyårslåt som du kan lyssna på för att få nyårstämning också när det nya året snart närmar sig: http://youtu.be/2Pu6Xw7CXaA