bloggkommentatorerna

Läser ni bloggar på traditionellt vis?
Isabella Löwengrip har fått fruktansvärt mycket kritik nu sedan hon lanserat sin nya sida. Det är klagomål på precis allt. Jag antar att buggar kommer rättas till, och vissa märkliga språkfel är redan korrigerade, ser jag, men i övrigt är det väl en vanesak.

Jag tror dock att de allra flesta kommer läsa bloggen som vanligt, i kronologisk ordning. Bella är inte den första som velat göra om sin blogg till ett online-magasin, men jag tycker aldrig riktigt att det lyfter. Om jag vill undvika vissa typer av inlägg så scrollar jag hellre bort dem, än att söka i olika kategorier efter nya intressanta inlägg. Men om det skulle vara så att jag bara intresserar mig för en enda typ av inlägg, tex business, och enbart väljer att läsa den kategorin, så missar jag så mycket av kontexten att det blir omöjligt att förstå businessinläggen. Enligt businesskategorin så är hon i New York bland annat för att spela in ett avsnitt av A Quest for Success med Babba Canales. Men inlägget där hon träffar Canales ligger under kategorin Food and Travels, samt Life & Thoughts, så det missar man om man inte läser bloggen på traditionellt vis, eller hoppar runt och krånglar till det så mycket som möjligt. 

Jag kan heller inte länka till enskilda inlägg på hennes blogg numera.

//Mia
#1 - Cornelia

Läser via Bloglovin så bryr mig/påverkas inte så mycket. Förutom att det inte går att läsa kommentarerna via mobil än men det hoppas jag verkligen fixas. Håller med om att det verkar sjukt svårt att hänga med om man bara vill läsa en viss kategori,bloggare är oftast inte jättebra på att kategorisera sina inlägg...

#2 - Mobilläsare

Tycker ändå kritiken är befogad eftersom det varit så svårläst och buggigt från mobilen, vilken väl ändå måste användas av 90 % av läsarna? Verkligen konstigt att man inte ser till att test ordentligt att och göra det inte bara OK utan riktigt användarvänligt för mobilläsare. Så oproffsigt för att vara Bella, bloggen är ju ändå grunden i väldigt mycket av hennes företagande och hon köper in sig i företag mot exponering.

Tror inte heller magasingrejen är blir stor, varför skulle den när den aldirg blivit de tidigare när folk satsat, hon har ju inte gjort något annorlunda?

Tror också man isf behöver tänka igenom att bloggen blir kul att läsa oavsett vilken kategori man klickar på, att inläggen liksom håller en röd tråd och man får följa t ex hela businessresan även om vissa av förberedelseinläggen kanske mer vari familjekategorin osv, och de upplever jag inte att de tänkt på.

#3 - Ella

Jag stör mig på att jag inte kan se alla kommentarer längre. :/ Får enbart fram typ en sida fastän ett inlägg har typ 200 kommentarer. Trist. Tycker överlag layouten är rörig. Och vad är poängen när alla ändå kommer klicka på kronologisk ordning?

#4 - Anonym

Till dig som följer Bella via Bloglovin. Det gör jag med men de verkar ha stängt av RSSen på vissa kategorier för det går inte längre att läsa hela inlägg och när man klickar för att få allt dvs ”Läs orginalinlägg” så hänger sig sajten och den är tom. Skumt.

Så stor blogg och så många buggar? Varför kör de inte i en testmiljö först?