bloggkommentatorerna

Man måste inte ta bloggpaus
Och NU har Bella brutit bloggpausen! Jag orkar inte länka, när man inte kan länka specifika inlägg. En inbjudande hälsning från Maldiverna. Vi har i och för sig sett de flesta av bilderna på Instagram de senaste dagarna, precis som Anna-Maria skrev tidigare idag. Men visst blir man av någon anledning extra nyfiken på en uppdatering när personen sagt att det inte ska komma någon?

Jag vet inte vad jag tycker. Om det är betungande att blogga, vilket det faktiskt är ibland, så tycker jag att det är bra att folk unnar sig pauser vid speciella tillfällen, typ högtider eller resor. Men om det kliar i fingrarna att få meddela sig till följarna så är det väl inget konstigt med det? Det behöver ju inte alltid vara jobbigt, även om det är ett jobb. Det kan säkert vid vissa tillfällen kännas lika kul som att ringa en kompis och berätta om en lyckad resa. 

//Mia
#1 - Emma

Klart man kan länka enskilda inlägg. Bloggbevakning gör det hela tiden.

#2 - P

Alltså har jag fattat det fel men ju inte har väl aldrig tagit bloggpaus? Hon skrev väl bara att hon inte kommer uppdatera *så mycket*, eller något sådant, dvs mindre än vanligt! Inte att hon skulle avstå helt?

Men hon kan givetvis sagt det i i ett annat inlägg än det jag läste.

#3 - A

Blondinbella skrev att hon skulle vara offline i 6 dagar och tackade läsarna för peppen att hon skulle för första gången nånsin låta bli alla siciala medier under resan

#4 - EmmaS

Hon har skrivit både och, först skrev hon total paus sedan skrev hon att hon inte skulle uppdatera lika flitigt.