bloggkommentatorerna

Ny jultradition
Kissie går på julfest med jultröja som obligatorisk outfit. Kissie "hann inte" fixa tröja med rödnosad ren men sminkade sig lite extra gulligt i alla fall. Och festen var lyckad. Igår var det den fula jultröjans dag. Såg på Nyhetsmorgon att det igår var nödvändigt att klä sig i en gräll och bjärt tröja för att hedra Jesus födelse. 

Den första jag kommer att tänka på i det slaget är Bridget Jones Mr Darcy i filmen från 2001. Och sedan ett modernare klipp från förra julens Skam, med älskade Magnus i fultröja. En jultröja passerar aldrig okommenterad. Att den är ful är odiskutabelt. Men att den säljer är jag inte förvånad över. Präntar man bara in något tillräckligt väl så... Ge den en egen dag och saken är klar. 

För övrigt så släpar vi in TRÄD i huset under jul, så människan är ju inte helt opåverkbar om man säger så. 

//Mia
#1 - EmmaS

För att hedra Jesu födelse?!?

I UK är det väldigt populärt med Christmas jumpers och på senare år framförallt för att Christmas Jumper Day är en välgörenhets dag ordnat av Save the Children, vilket gjort att jumpern ökat i popularitet vare sig man skänker pengar eller inte.

#2 - EmmaS

Min kommentar verkar inte publiceras, orkar inte skriva om allt, googla Christmas jumper day of och save the children, enjoy anledning till varför det ökat i popularitet på senare år.

#3 - Sonja

barnet inom en vill ha en ful tröja.

#4 - Henny

Alltså Kissie, varje gång jag går in på hennes blogg möts jag av bilder på genomskinliga tröjor eller universums urringning, oavsett sammanhang?

Har hon aldrig annat på sig? Hon hade ju en period när hon faktiskt klädde sig förhållandevis "stilfullt", fortfarande snortight i minimala storlekar med extrem elasticitet, men mindre hud syntes, men det verkar ha gått över. Hon får givetvis göra som hon vill men själv tycker jag det känns lite obekvämt när människor i min omgivning klär sig som om de likaväl hade kunnat ha bara underkläder. Jag är väl pryd och präktig.

Vad tycker ni andra, om man nu får ha åsikter om när en frigjord kvinna bejakar sina behov att visa hud..?

#5 - Ingela

#4. Jag tycker att Alexandra och andra kvinnor får klä sig hur de vill. Det minst smakfulla är att racka ner på andra för deras klädsel.

#6 - Henny

#5 ja generellt tycker jag detsamma, när det handlar om olika stilar och uttryckssätt, men personligen föredrar jag om både kvinnor och män kär sig någorlunda påklätt för sin omgivnings skull. Är inte så förtjust i att se män i nättröjor heller så känns inte som en kvinnofråga direkt, och upplever det som både alldeles för ofräscht (pga att jag upplever naken hud på överkroppen som rätt snuskigt/sunkigt) och även sexuellt laddat att visa vanligen täckta delar om man inte befinner sig på en strand eller i ett badhus, vilket ju bara det känns opassande i sig, tycker inte man ska tvinga på andra sin nakenhet bara för att man kan. Det känns ju rätt osmakligt och respektlöst mot omgivningen.