bloggkommentatorerna

Ny nivå av praktiska julklappar
Foki känns ju materialistisk. Haha! Vilket fruktansvärt påhopp. Men ni som hängt med sedan hon började fattar väl vad jag menar. De första åren var hennes blogg i symbios med asiatisk tonårskultur och många inlägg såg ut typ såhär och såhär. Hon gillar söta och ovanliga saker helt enkelt. 
 
 
Nu skriver hon mycket mer om andra saker, inte minst sedan hon blev gravid. Hon har mycket funderingar, och skriver om sina livsval och så vidare. Men hon lägger fortfarande, precis som vilken bloggare som helst, upp kollage med saker hon önskar sig till exempel. Den här julen vill hon ha saker till bebisen. Matstol och overall och liknande. Foki vill nämligen ha praktiska saker. Kanske eftersom hon är bloggare och får en massa utskick hela tiden. Det låter ju vettigt. Blev dock lite förvånad över nivån hon brukar lägga de praktiska julklapparna på. Förra året önskade hon sig matburkar och toalettpapper. 😳

Vad jag än försöker komma på nu, för att illustrera det oväntade, så går det inte. Vad överträffar dasspapper? Det finns ingenting som är mindre personligt och mer funktionellt än det. I och för sig, slog det mig nu, så finns det ju "tokiga" toarullar att köpa också. I Japan finns det säkert massor av roliga. 


Ok, det tog mindre än en minut att googla upp det här. Toalettpapper, tydligen. På önskelistan?

//Mia
#1 - Hmm

Helt åt sidan, men hurra för att ni börjar lägga upp bilder. 😊👍🤗

#2 - Ingela

Apropå toapapper blev det diskussion inne hos Mirka (trettonbarnsmamman) huruvida det är ok att ha en toapappersrulle istället för hushållspapper på bordet :)

#3 - Nana

#2: läste inte det men mina föräldrar brukar faktiskt ha det i köket och nu har jag också börjat. Jättepraktiskt med en minirulle vid spisen för oftast är det någon småskvätt man ska dutta upp och då är det så himla slösaktigt med det tjockare pappret som också är större. Ibland har de det även vid bordet av samma anledning.

#4 - En en en

MED RISK FÖR ATT JAG SPAMMAR ERT KOMMENTARSFÄLT (?) Mitt inlägg ploppar inte upp trots flera försök! :(

________

Brukar ha kökspapper i toan pga smidigare att bara behöva använda ett eller två "blad" istället för att behöva vira en meter runt handen och knöla ihop en boll för att inte kisset ska gå igenom och för att allt ska bli torrt.

Men det kanske man egentligen inte får spola ner? Någon som vet?