bloggkommentatorerna

På sjätte dagen äter vi
Kommer ni ihåg DennisM? Det gör jag och Mia för vi får minst ett mail av honom varje vecka. Från hans klädföretag alltså. Det är alltid olika utförsäljningar och superreor. Precis som den där mattförsäljaren i Göteborg som har annonserat om att han skall lägga ner i tio år. 
 
Varför skriver jag om Dennis? Mannen som gav skinnytipsen ett magert ansikte. Jo, Paow och Dennis har tagit upp kontakten igen och han har tydligen mognat. Det som gläder mig är att han måste ha börjat äta mer än var sjätte dag, eftersom han fortfarande är vid liv. Det är kul att se. 
 
//Anna-Maria
 
 
#1 - Sara

Haha! ”Eftersom han fortfarande är vid liv” 🤣

#2 - Haha

Vem är hon hannafialotta som kommentarar rätt "tomma", ytliga kommentarer på alla kända bloggar, och framstår som rätt forcerad överallt, är det någon som försöker skapa sig ett namn/locka läsare eller någon som faktiskt följer alla dessa bloggar och genuint engagerar sig i allt? Känns som att det funnits vissa sådana läsarfiskare genom åren och det är alltid lika enerverande när det lyser igenom att kommentarer endast skrivs för att promota sin egna blogg.

Typ som Mogi fast inte anonymt.

#3 - Ellie

Haha minns honom rätt väl. Sa han inte något om att alla utan thigh gap är feta? :) Så bisarr människa. Känns som om han kan vara ett ansikte utåt för millennials.

#4 - L

Minns särskilt hur han fateshamade andra bloggare, tex Blondinbella på stranden i bikini. Så vidrig människa.