bloggkommentatorerna

Vår bästa tid är nu
Imorgon är den sista dagen på år 2017. Mina flöden sprängs av nyårslöften. Det är väldigt hurtiga sådana och jag har bara ett enda manta som jag kör och det är att vara i nuet. Allt annat ger mig en fruktansvärd ångest. Tänker jag framåt så får jag panik. (Alla som kan bli sjuka och alla som kan dö.) Nu är det enda som finns. 
 
När jag var yngre så längtade jag hela tiden till något annat. Så jävla dumt. Men det fattade jag inte då. Men det har väl med åldern att göra. Alla ungdomar längtar till något annat och det är kanske en överlevnadsinstinkt eller något? 
 
Men om jag skall skriva EN sak som jag skulle vilja göra under 2018 så är det att åka skidor med min familj. Vi är typ den enda hurtiga familjen som aldrig har åkt skidor med barnen. Det är jättekonstigt. Jag och min sambo har aldrig åkt skidor ihop, trots att vi gillar det båda två, och vi är inne på vårt 17:e år ihop. Varför får vi inte till en skidresa? 
 
Så ni kan väl tipsa mig om vart vi skall åka som är hyfsat nära Göteborg som har både längdspår och backar och var det är bäst för barn som är 7-9år som aldrig har åkt skidor. 
 
Ha en fin kväll! <3
 
//Anna-Maria
 
 
 
 
#1 - Hanna Hanna

Håller med dig när det gäller nyårslöften. Det skapar bara ångest om man inte kan hålla dem så jag säger precis som du. Lev i nuet. Och så brukar jag säga att jag ska följa mitt hjärta och magkänsla. Det brukar leda mig rätt.

#2 - Sara

Skulle vilja tipsa om branäs som ligger knappt 5 timmar norr om gbg. Vi var där ett par gånger när jag var liten och minns att jag gillade det. Nu var det iof ca 25-30 år sedan så jag kan inte svara för hur där är idag. Men ser fint ut på bilder iaf :)

#3 - Hanna

Jag tycker att Branäs är så lagom med barn. Populärt bland göteborgare pga riktigt bra fallhöjd men rimligt avstånd. Barnvänligt! Men även utmanande för vuxna.

#4 - Anna mn

Såg att fler hade tipsat om Branäs. Vi åkte ofta dit när jag var liten. Barnvänligt, men ändå med en del utmanande backar och väldigt behändigt från Göteborg

#5 - Evelina

Branäs är grymt med barn! Skönt också att inte behöva åka så långt också.

#6 - THERESA WILLIAMS

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare.
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

#7 - Annelie

Låt barnen testa på det genom att åka iväg över en helg bara kanske? Isaberg söder om Borås har fina backar, Ulricehamn är mindre men välbesökt. Och så passar ni på att bo billigt och trevligt på mina föräldrars B&B Ekeliden som ligger nära båda dessa skidanläggningar. :)

#8 - Anonym

Jag tror att hejbarn.se har en miniguide om skidbackar nära Göteborg, kolla in där!