bloggkommentatorerna

Life hacks
Sandra Beijers läsare har en massa life hacks att förmedla till oss. Själv tycker jag att life hacks blir mer spännande om man filmar dem eller om man visar dem irl. Googlar man life hacks så känner jag mig lite dum. Varför kom inte jag på det där enkla tricket? När jag var liten och läste Allers och alla andra tanttidningar hemma hos min farmor så fanns det en spalt som hette husmorsknep. Det var ju life hacks.
 
Jag har faktiskt ett som jag alltid kör med mina elever. Det är papperskorgstricket som jag lärde mig när jag jobbade på äldreboende. Men jag tänker inte skriva om det nu. Spelar in den istället och lägger upp vid ett tillfälle.
 
Min hjärna reagerade på två saker när jag läste Sandras lista. 
 
1. Vad kul med så många norska läsare i dessa SKAM-tider. Läs högt och låtsas att du är valfri rollfigur. 
 
2. Den sista punkten fick min puls att slå snabbare och känna girlpower. 
 
//Anna-Maria
#1 - Ajlin

Mitt favvo-hack där var lätt tipset om att styra upp även bakisdagen när man ska på fest. Så jävla gött att vakna i en städad lägenhet med hela kylen full av god frukost. Jag tror bestämt att jag börjar redan imorgon!

#2 - Ajlin

Mitt favvo-hack där var lätt tipset om att styra upp även bakisdagen när man ska på fest. Så jävla gött att vakna i en städad lägenhet med hela kylen full av god frukost. Jag tror bestämt att jag börjar redan imorgon!

#3 - Hanna Karlsson

Det var många bra tips som jag definitivt kommer använda. :-)

#4 - Anonym

Lustigt jag tänkte på farmors gamla allerstidningar senast igår eller förrgår. Tänkte på ville skillnad det är på dotterns läsvanor och mina i samma ålder. Jag kastade mig över läsbart och fanns det inget roligare så tog jag gärna Allers och läste kåserier, mitt bästa tips osv.

#5 - Amanda

Jag är kanske en väldigt tråkigt person med mycket rutiner och sådär men kände att majoriteten av "Life-hacksen" inte var några Life-hacks utan bara handlar om planering och ha bra rutiner. Vilket jag redan har haha.

#6 - Mella

Känner en som har världens bästa bakis life hack: Innan du ska på fest, köp en pizza från pizzerian, låt svalna, lägg in i kylen. Dagen efter: värm pizzan på en stor stekpanna - Tada! Knaprig fettomåltid direkt ner i bakismagen! ;)

#7 - Anonym

Ett life-hack tänker jag att det är något praktiskt. Man har gjort en förenklad lösning på något, t ex sätta en muffinsform längst ner på glasspinnen så barnen inte kladdar ihjäl sig. Att ladda upp kylen med god bakismat är inte ett life-hack - det kallas planering :)

#8 - Elsa

Åh, älskar dessa tips. Är så sjukt opraktisk och lider massor av det så ska försöka ta till mig av några.

#9 - Anonym

Kul med tips!