bloggkommentatorerna

Samarbete med Bloggportalen
Som några av er kanske har sett så har vi startat ett samarbete med Bloggportalen. Vi syns på deras startsida. Bloggtoppen har funnits länge, länge och är den enda topplistan värd namnet. Det var Sigge Eklund med flera som startade den en gång i tiden. Lite kuriosa så där på kvällskvisten. 
 
Jag tycker att det är bra med Bloggportalen när man letar efter nya bloggar och när jag tänker att jag har glömt bort en blogg som jag borde läsa. Då går jag in där och får en påminnelse. 
 
Brukar ni använda er av Bloggportalen?
 
//Anna-Maria
#1 - SKRIVDIVAN

Ja, men jag trodde att den sidan hade lagt ner på något vis? Att den låg kvar men att de som administrerat den "släppt taget". Vad fick jag det ifrån? Nu måste jag in och uppdatera, tack!

Svar: Det stämmer att den skulle läggas ner, men så tog en ny ägare över. Så nu kan det hända grejer. //Mia
bloggkommentatorerna

#2 - Charlotte

Kan ngn förklara skillnaden på proffsblogg och privat blogg? Och vart är Isabella Löwengrip? Finns d ngn vits med att inte vara med på bloggportalen?

Svar: Man får ju välja själv om man ser sig som en proffsblogg eller privat blogg, så det finns inga strikta regler. Ang just Bella vet jag inte, men de som knöts till United Influencers togs bort på Bloggportalen för UI vill inte visa sin statistik.//Mia
bloggkommentatorerna

#3 - Cykelkatten - cykel, punk och kärlek!

Bloggportalen gör sitt jobb - har tipsat dem om att lägga in kategorin CYKLING under idrott och hälsa och de har svarat positivt :) Så nu håller vi tummarna!

/mvh nörden

#4 - ulrica

Jag använder också bloggportalen för att kolla in nya bloggar!
Men också för att kolla hur jag själv ligger till! :-)