bloggkommentatorerna

Tänk positivt
Forni har haft en pisshelg, och hon ser framemot veckan. Hon hade goda förhoppningar innan helgen startade. Den skulle bli härlig, men tji fick hon och nu stundar arbetsveckan som bara kan bli bättre. 

Halv igenkänning på den, måste jag säga. Jag är också besviken över helgen. Den blev inte så fin som jag hoppats, tandvärk och skit, men nu känner jag bara bitterhet. Jag tänker att arbetsveckan kommer som ett jävla hån. Ingen lust, ingen inspiration. Bara gå upp tidigt i morgon och ringa tandläkaren. Och så ska bilen servas på tisdag. Ja, det kunde ju varit värre, jag kunde ha varit utan både bil och tänder, men positivt tänkande har aldig legat för mig. 

Men nu är pisshelgen slut i alla fall!

//Mia
#1 - ANNAWII

Åh stackare, hatar tandvärk och får mer eller mindre ångest jag tänker på det (kan ha att göra med att sist jag fick det var jag nyförlöst och var mitt uppe i en jobbig flytt, huvva!). Hoppas du får tid snabbt så att resten av veckan blir bättre!

#2 - Anonym

Ska ni inte skriva om det som hände sindy...om knarkstatusen och läckan om hennes perspnuppgifter?

#3 - Hanna

Fy för tandvärk! Värsta jag vet. Hoppas att du får hjälp snabbt.

#4 - Anonym

Jag har tentapluggat i panik hela helgen.. Nu är tentan fullbordad på morgonen och direkt efter väntade en ny delkurs med tillhörande föreläsning. Det känns som fredag och jag är dödstrött. JAG VILL INTE.

#5 - Maria Anderzon - Vegansk Skönhetsblogg

Haha jag hade en härlig helg MEN är sjuk och då måste man peppa sig själv lite extra, orken och energin finns ju inte riktigt.

#6 - Maria

#2 Helt missat. Vad är det som har hänt?

#7 - Maria

#2 Helt missat. Vad är det som har hänt?

#8 - Maria

#2 Vad är det som har hänt?

#9 - Maria

#2 Vad är det som har hänt?

#10 - Anonym

Haha jg håller med! Pisshelg verkligen. Vet inte varför riktigt men jag har varit på riktigt skithumör. Nästan så jag längtade till måndagen i går, jag som annars hatar måndagar och mitt jobb.. ja som ni hör har aldrig positivism legat för mig heller ;)